CONTINUARE: HOROSCOP DRAGOSTE DECEMBRIE 2022

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Descoperă horoscopul de dragoste pentru luna decembrie 2022! Ultima lună din an vine cu reflecții pentru majoritatea zodiilor în ceea ce privește relațiile amoroase. Nativii trebuie să se gândească mai întâi la trecut pentru a lua decizii pentru viitor. Unii nativi se vor bucura de o perioadă frumoasă pe plan sentimental, în timp ce alții se vor lupta să rezolve probleme. Verifică mai jos care sunt zodiile care au noroc luna aceasta!

Descoperă horoscopul lunii decembrie și vezi cum vor sta zodiile la capitolul dragoste. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Berbec pot întâlni o persoană specială în preajma sărbătorilor de iarnă. Horoscopul dragostei pentru luna decembrie, oferă câteva descrieri generale. În decembrie, zodiile vor fi cuprinse de magia sărbătorilor de iarnă, astfel că își vor da voie să viseze ceva mai mult. Tot acest context le va fi favorabil acelor nativi ai zodiacului care sunt romantici, dar și celor care sunt în căutarea sufletului pereche. Este o lună cu aspecte bune din punct de vedere sentimental.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Fecioară Pentru nativii Fecioară, dragostea înflorește în decembrie 2022. Aceștia au pur și simplu noroc în dragoste, vor fi răsfățați de partenerul de viață, vor avea parte de surprize minunate și admirație și se vor simți iubiți cu adevărat. Astrele aduc noroc și Fecioarelor singure, care au șansa ca în această ultimă lună din an să își găsească sufletul pereche, să se îndrăgostească și să înceapă o relație minunată, din care vor avea multe lecții frumoase de învățat.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Balanță Balanțele singure trebuie să fie atente atunci când vine vorba despre dragoste. În luna decembrie, acești nativi ai zodiacului pot fi păcăliți. Cineva se poate juca cu sentimentele lor, astfel că unele Balanțe pot suferi mari dezamăgiri. Balanțele care trăiesc deja povești de iubire ar trebui să profite de luna decembrie pentru a le demonstra partenerilor de viață ce simt cu adevărat. Acești nativi ar trebui să învețe să spună mai des „te iubesc” sau să facă gesturi prin care să își arate iubirea.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Scorpion Scorpionii care s-au confruntat cu probleme sentimentale în ultima perioadă vor avea șansa de a găsi o rezolvare pentru acestea, astfel că starea lor de spirit se va schimba radical. Acești nativi vor învăța să lase mai mult de la ei pentru ca lucrurile să funcționeze. Nativii din zodia Scorpion care sunt singuri nu se vor gândi la o relație în perioada următoare. Chiar dacă vor întâlni persoane speciale, acești nativi nu se vor grăbi să intre în relații, fiind cunoscut faptul că Scorpionii au nevoie de confirmări înainte de a face un astfel de pas important.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Săgetător Săgetătorii vor avea parte de o lună cu iubire și dorințe împlinite. Acești nativi vor fi răsfățați de partenerii de viață și recompensați pentru tot ceea ce au făcut până în prezent. Săgetătorii preferă să ofere mai mult decât să primească, astfel că mulți nativi nu vor știi cum să se comporte atunci când vor fi în centrul atenției. Săgetătorii singuri nu ar trebui să caute iubirea în cele mai îndepărate locuri, ci ar trebui să fie ceva mai atenți la cei din jur. Nu ar fi exclus să descopere că o persoană apropiată are sentimente puternice pentru ei.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Capricorn La capitolul iubire, nativii din zodia Capricorn nu vor avea parte de schimbări notabile în luna decembrie. Nu vor apărea probleme, ci Capricornii vor avea parte de liniște. Capricornii singuri vor avea tendința de a se juca cu sentimentele celor din jur. De preferat ar fi să se gândească de două ori înainte de a face acest lucru, mai ales în această perioadă a anului.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Vărsător La început de lună pot să mai apară unele conflicte în viața personală a Vărsătorilor, în special din cauza unor persoane din cercul de prieteni. Spiritele se vor calma după jumătatea lunii, atunci când Vărsătorii pot avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite. Vărsătorii singuri se vor afla în căutarea iubirii, însă șansele ca acești nativi să își întâlnească sufletul pereche sunt destul de mici.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Horoscop dragoste decembrie – Zodia Pești Peștii pot primi o lovitură puternică din partea persoanei iubite, chiar înainte de sărbători. Unii nativi ai zodiacului pot descoperi un adevăr dureros despre partenerul de viață și pot decide chiar să încheie o relație. Nu va fi o lună perfectă în plan emoțional nici pentru nativii Pești care sunt singuri. Aceștia vor avea tendința de a se închide în ei, astfel că nu le vor permite celor din jur să îi cunoască.