Continuare: Horoscop zilnic, 2 februarie 2023. Racul riscă să facă o mare greșeală, iar Peștii sunt morocănoși

Horoscop zilnic, 2 februarie 2023. Ziua de joi aduce tensiuni în relația de cuplu pentru Fecioare, dar și niște probleme la locul de muncă pentru Berbeci.

Astrele anunță o zi de joi, 2 februarie, destul de agitată. Vărsătorul are de luat o decizie importantă, în timp ce Săgetătorul vrea să țintească mai sus decât până acum.

Horoscop zilnic, 2 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate

Fecioară

Te cerți destul de des cu partenerul tău, iar tensiunile ating cote maxime, joi, 2 februarie. Poate ar fi momentul să schimbi puțin tactica dacă vrei ca lucrurile să meargă.

Balanță

Rezolvi o problemă importantă care te-a măcinat în ultimele săptămâni. O persoană la care nu te-ai fi gândit niciodată va avea un rol major în acest sens.

Scorpion

Ziua de joi aduce cheltuieli extrem de mari, așa că poate ar fi cazul să fii mai cumpătat când vine vorba de bani și să mai pui deoparte. Nu se știe când mai ai nevoie de ei.

Săgetător

Toată lumea vrea mereu ceva de la tine și te gândești să faci o schimbare majoră, când vine vorba de job. Țintești mai sus ca de obicei, însă ai grijă, căci s-ar putea ca acest lucru să nu fie tocmai ce își dorești.

Capricorn

Primești niște bani în plus din partea unor surse neașteptate. Vin la fix, pentru că se apropie weekendul și chiar aveai nevoie de un surplus financiar.

Vărsător

Ai de făcut o alegere importantă. Vei primi șansa să faci ceea ce îți dorești, dar și șansa de a fii mai liniștit. Cântărește bine orice decizie pe care o iei și gândește-te în primul rând la fericirea ta.

Pești

Ziua de joi te găsește destul de morocănos, fără a avea niște motive bune pentru starea ta. Încearcă să te bucuri mai mult de lucrurile simple, pentru că ele sunt cele care contează.