HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUARE HOROSCOPUL SPECIAL CUM VA FI SFÂRȘITUL DE AN

Horoscopul special cum va fi sfârșitul de an
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru ultima perioadă a anului 2022 – Ce ne așteaptă și ce ne transmit astrele pentru finalul anului 2022? – Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că 2022 a fost un an intens din punct de vedere cosmic. Și, în timp ce acest an a avut propriile lecții și evenimente, sfârșitul de an promite să ne aducă inspirație și speranță tuturor. Noul an ne va ajuta să evoluăm odată cu vremurile și să ne mutăm în viitor mai înțelepți ca niciodată, cu certitudinea de a nu face niciodată aceeași greșeală de două ori.

ADVERTISING

Sfârșitul anului 2022 nu numai că ne va aduce tuturor o nouă mentalitate, dar va pune în aplicare o ideologie care va reuni lumea și ne va uni pe toți, astfel încât să pășim în noul an cu o inimă deschisă și speranța că împreună suntem mai buni.Gemenii vor putea să încheie toate momentele în care trebuiau să se confrunte cu stări de neliniște, balanțele vor face schimbări radicale în viața lor, iar capricornii au întâmpinat mai multe probleme economice, dar soarele va ieși și pe strada lor. Astrele au prevăzut la ce se poate aștepta fiecare semn zodiacal pentru ceea ce ar trebui să fie un sfârșit de an nou minunat și incitant. Accentul principal va fi să învățăm cum să ne afirmăm nevoile și să ne asigurăm că suntem cumpătați, echilibrați și perseverenți. Până la sfârșitul anului, încrederea noastră va crește rapid din cunoașterea și înțelegerea genialității noastre.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion – primesc vesti exact pe domeniul la care anul acesta au cam scartait, pe latura profesionala. Astrele spun ca e posibil sa va reorientati catre un domeniu care va va pune mult mai bine calitatile in valoare, deci trebuie sa faceti o schimbare substantiala exact pe latura profesionala si acesta este un lucru foarte bun.Va fi perioada de glorie al Scorpionilor și se vor bucura de recunoaștere pe toate planurile. După mulți ani, în sfârșit, meritele și munca depusă vor fi apreciate la adevărata valoare. Totodată vor fi schimbari de percepție și multe dintre concepțiile vechi se vor anula, făcând loc altora noi. Un alt aspect care ar trebui să-i ingrijoreze pe cei născuți sub semnul Scorpionului este sectorul sentimental, deoarece vor avea parte de schimbări radicale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sagetator – astepta sa aiba circumstante atenuante pentru a lucra la un proiect personal, precum construirea sau achizitionarea unei locuinte, deci au ganduri foarte mari. Vor mai mult si persevereaza ca pe final de an sa intre in anul urmator cu rezolvarea unor dorinte personale, fie achizitionarea , fie sa-si construiasca casa visurilor lor.Nativii Săgetător vor avea de parcurs o perioada grea, cu obstacole și situații dificil de rezolvat, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi și să vadă acest aspect negativ ca pe o lecție pe care trebuie să și-o însușească. Se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic și emoțional, însă, dacă vor avea tărie de caracter, dacă își vor asculta intuiția și își vor atrage de partea lor persoane importante, vor reuși să obțină beneficii pe parte profesională, posibil chiar o avansare în functie.

ADVERTISING

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn – intotdeauna sau aproape mereu e vesnic nemultumit de cat a muncit, pentru ca nimeni nu-i spune ca a facut lucruri extraordinare. Sfarsitul anului ii ajuta sa faca putina ordine in viata lor si se preconizeaza ca va lua decizii cu privire la viitor, cel putin cei nehotarati. Ei sunt foarte selectivi, ceea ce inseamna ca privirea la viitor pentru ei nu e intotdeuna in culori roz, ei trebuie sa batatoareasca bine drumul ca sa vada ce fac, dar si cand au gasit, au luat masura, au decis si nu mai stau pe ganduri.

Deci nu va asteptati sa fiti multumiti din prima, ci pe parcurs.Pentru nativii Capricorn urmatoarea perioada aduce multă agitație pe mai toate planurile și vor fi destul de bulversați de schimbările pe care le vor trăi. Vor simți că butoiul cu ghinion s-a vărsat peste ei, însă, dacă vor fi suficient de atenți la ce se întâmplă în jurul lor și vor capta mesajele transmise la momentul oportun, vor trece cu bine peste aceste neplăceri. Se vor trezi în fața unor noi situații care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativității se activează și ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsator – sfarsitul anului le aduce un moment pe care l-au asteptat de multa vreme, au fost decisi. Doamnele Varsatoare isi pot lua inima in dinti sa faca un pas mare, pun picioroul in prag, daca domnul Varsator nu face pasul. Sunt femei cu atitudine, care atunci cand vor ceva cer si obtin.Nativii Vărsător sunt vedeta anului 2021 pentru că Nodul Sud este de partea lor, însă acest aspect benefic nu-i va favoriza pe cât și-ar dori. Vor avea parte de un zbucium interior puternic și de trăiri spirituale pe care cu creu le vor valida. Este important ca aceste atenții ale destinului să nu-i facă să devină prea mândri și prea excentrici. Ideea de schimbări le surâde și vor avea tendința să devină mici vraci și sfătuitori spirituali.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pesti – pe latura sentimental-emotionala primesc vesti foarte bune. Altceva nici nu prea ii intereseaza, poate banii. Sunt favorizate toate relatiile, asa ca aveti mari sanse sa gasiti sau sa cunoasteti persoane interesante cu care va face placere sa petreceti timpul, chiar daca nu va casatoriti.Pentru nativii Pești, următoarea perioadă va aduce cu sine scandaluri care le vor păta imaginea și îi vor demoraliza.

ADVERTISING

Vor ieși la iveală secrete, atât ale lor cât și ale celor dragi, și multe relații, indiferent că vorbim de relații sentimentale sau de afaceri, vor avea de suferit. Este foarte posibil că cei născuți sub semnul Peștilor să aibă parte de o dezamăgire mare din partea cuiva drag, să fie înșelați tocmai de persoana la care se așteaptă mai puțin. Se recomandă să se concentreze pe carieră pentru că ideile le vor fi ascultate și pot avea șansa mare de a avansa în funcție.

ADVERTISING
ADVERTISING