HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de joi, 4 aprilie 2024. Balanțele se pot pregătit de o mini vacanță.

Sfatul zilei. Predicții pentru joi, 4 aprilie 2024. Ce se întâmplă nou în viețile tuturor nativilor. Balanțele se pot pregătit de vacanță.

Luna aprilie este una provocatoare pentru zodii. Ziua de joi, din data de 4, îi pune pe nativi în fața unor momente deosebite, pe care ei trebuie să le aprecieze cu toată ființa lor, dacă nu vor să le piardă.

Ce sfaturi au astrele pentru nativi

Fecioară

ADVERTISING

Fecioara se va revedea cu cineva drag, după multă vreme. Momentul va fi unul foarte frumos și foarte emoționant. Fecioara se va mira, fiindcă interlocutorul său este foarte neschimbat, așa cum îl avea în minte.

Balanță

Pregătiți-vă rapid bagajele, căci partenerul de cuplu este foarte hotărât să vă poarte pe meleaguri străine. Peste mări și țări veți zbura și veți ajunge într-o destinație la care visează multe persoane.

Scorpion

Scorpionul va scăpa de resentimentele pentru o persoană apropiată. Brusc. Și el se va mira și își dă seama că s-a împovărat degeaba cu ură. Scorpionul are nevoie de o discuție cu el însuși.

Săgetător

Săgetătorul, dacă își dorește o împăcare cu persoana dragă de lângă el, atunci trebuie să renunțe la orgoliu. Trebuie să conștientizeze că acest sentiment nu i-a adus nimic bun până în momentul de față, decât doar frustrare și supărare.

Capricorn

Capricornul își lasă talentul să iasă la suprafață. Va uimi multă lume, căci puțini sunt cei care știu despre Capricorn ce taine ascunse are. Nativul va surprinde de-a dreptul.

Vărsător

Vărsătorul nu va mai fi reținut în a-și exprima opinia. Își dă seama că doar dacă o va exprima pe aceasta va reuși să se facă înțeles și să fie perceput de către cei din jur așa cum este el, de fapt.

ADVERTISING

Pești

Peștele are de făcut ceva important joi, dar nu știe dacă să procedeze astfel. Este necesar a se concentra pe propria persoană, mai mult decât pe nevoile celorlați. Doar așa își va rezolva problemele interioare.

ADVERTISING