HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de luni, 4 martie 2024. Bani pentru cei născuți în Capricorn.

Sfatul zilei de luni, 4 martie 2024, aduce tensiuni pentru nativii Fecioară și Pești, dar și bani pentru cei născuți în Capricorn.

Registrul astral anunță lucruri frumoase pentru majoritatea semnelor zodiacale. Potrivit astrologilor, este o zi perfectă pentru a lăsa în urmă trecutul și pentru a ne concentra pe lucrurile care aduc împlinire sufletească.

Acesta este sfatul zilei de luni, 4 martie 2024, pentru fiecare zodie în parte

Fecioară

ADVERTISING

Tensiunea își face simțită prezența în relația cu partenerul de viață, însă într-un final decizi să lași mai mult de la tine.

Balanță

Preocupări neașteptate în sfera activităților și a pasiunilor. Iese la iveală un hobby care te scoate din zona de confort.

Scorpion

Ai posibilitatea să îți consolidezi reputația. Ești apreciat la adevărata ta valoare în domeniul profesional, unde primești un bonus financiar.

Săgetător

E posibil să programezi o călătorie în afara localității. E un plan pe care îl ai în minte de foarte multă vreme.

Capricorn

Vin bani din mai multe surse, numai buni pentru a fi puși deoparte la saltea pentru zile negre sau o vacanță de neuitat.

Vărsător

Nu te mai regăsești într-o relație sentimentală de mult și s-ar putea să spui pas. Singurătatea nu te sperie absolut deloc.

ADVERTISING

Pești

Poți intra în conflict cu superiorii de la locul de muncă sau cu partenerul de viață. Fii atent la felul în care abordezi disputele.

ADVERTISING