HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Zodiile care vor avea o toamnă plină de câștiguri pe toate planurile. Vine perioada lor de aur, destinul li se va schimba complet

Nativii cu o toamnă binecuvântată pe toate palierele. Se anunță 3 luni speciale, soarta le vine în ajutor la fiecare impas.

Zodiile care vor avea o toamnă plină de câștiguri pe toate planurile. Vine perioada lor de aur, destinul li se va schimba complet. Află din paragrafele următoare care sunt acesta, dar și care sunt principalele evenimente.

Nativii cu o toamnă binecuvântată pe toate palierele. Se anunță 3 luni speciale, soarta le vine în ajutor la fiecare impas

Fecioară

ADVERTISING

Semne bune toamna are. Planurile de căsătorie se concretizează sau poate veni pe lume un copil mult așteptat. Stă bine la capitolul bani, iar în carieră lucrurile evoluează în direcția potrivită. Urcă pe scara ierarhică.

Balanță

Dezamăgirile își fac simțită prezența, nu reușești să găsești o persoană cu care să te conectezi și de care să te îndrăgostești. Vin cheltuieli neașteptate și discuții aprinse cu familia care nu mai vrea să te susțină financiar.

Scorpion

Ai foarte multe planuri, dar nu prea se finalizează așa cum ai fi vrut. Toamna nu este un anotimp potrivit pentru schimbări, nici măcar când vine vorba de amenajările din locuință. Pot apărea pierderi de totul felul, inclusiv legat de prieteni.

Săgetător

Săgetătorul nu scapă de ghinion. Acest nativ are parte de piedici și obstacole care nu îi dau pace și peste care nu poate trece chiar dacă beneficiază de ajutorul prietenilor. Toamna aduce o stare neplăcută, de melancolie.

Capricorn

Te numeri printre zodiile invincibile din această toamnă când ești binecuvântat de astre cu toate lucrurile pe care ți le dorești. Se îndeplinesc vise mai vechi și planuri de afaceri care aduc bani mulți. Dragostea atinge cote maxime.

ADVERTISING

Vărsător

Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le suporți în perioada imediat următoare pentru că nu ai renunțat nici acum la oamenii toxici. Ești tras în jos de presupuși prieteni care nu acceptă să fii deasupra lor.

Pești

Pierderile financiare continuă. Nu ești deloc chibzuit și arunci cu banii în stânga și-n dreapta pe lucruri de care nu ai nevoie. Nu îți cunoști prioritățile. Poate apărea o suferință sau o despărțire în dragoste. Familia nu este de partea ta.

ADVERTISING
ADVERTISING