HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUAREA 1 HOROSCOPUL ZILEI DE 24 NOIEMBRIE 2022

Horoscop Special zilei de 24 noiembrie 2022
Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

ADVERTISING

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2022: Săgetătorii sunt sfătuiți să se retragă pe malul unui lac pentru a se încărca de energie. Vărsătorii așteaptă un stimul pentru proiectul nou. Predicțiile astrologilor destinate acestei zile îi vizează pe nativii Leu într-o perioadă de debut în domeniul profesional în care activează în prezent, nativii Gemeni primesc o ofertă de lucru avantajoasă care îi ajută să-și crească profiturile, iar nativii Săgetător fac investiții rentabile pe o perioadă lungă.

Horoscopul de Mâine 24 noiembrie 2021

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Este una din acele zile în care ne întrebăm dacă suntem siguri-siguri de ceea ce vrem şi de ce facem. Dacă ești curios ce denotă activitatea astrologică din dreptul zodiei tale, îți recomandăm să citești în continuare acest articol. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ai putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încearcă să te concentrezi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tău, care îţi oferă garanţia că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care te apasă, de aceea cauţi un răspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credinţele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci roagă-te, meditează, citeşte, gândeşte, pentru că vei încheia ziua un pic mai înţelept şi un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelaţia misiunii tale personale pe acest pământ.

ADVERTISING

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nedreptate există oriunde în această lume, ca atare nu te gândi că succesul tău se ridică pe insuccesul altuia, pentru că aşa e viaţa. Bucură-te de şansa ta, nu se ştie de câte ori ţi se oferă, fără să te tot compari cu cei mai puţin norocoşi. Contează doar ocazia care ţi se oferă ţie, deci fă un pas în faţă şi profită de auspiciile excelente ale acestei zile. Norocul e acolo pentru tine, nu pentru altcineva, deci lasă modestia la o parte şi priveşte-ţi visul cu ochii, fără să te gândeşti la cei de lângă tine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal. Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii. Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist. Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine. Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti în faţa unor perspective noi şi promiţătoare, dar deocamdată nu le iei foarte în serios, şi bine faci. Atitudinea aceasta un pic jucăuşă se va dovedi a fi mai bună, decât să îmbraci haina omului responsabil şi să începi să vezi în jur doar probleme. Linişteşte-ţi sufletul înainte de a face primul pas şi înarmează-te cu imens optimism, pentru că reuşita finală depinde enorm de gândirea pozitivă şi de atitudinea optimistă de la start. Ai încredere în sensul cel nou care şi se deschide în faţă şi porneşte la drum cu convingerea că totul se va desfăşura ca la carte şi vei avea numai motive de bucurie!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

ADVERTISING

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOPUL ZILEI DE 24 NOIEMBRIE 2022

ADVERTISING
ADVERTISING