HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUAREA 1 HOROSCOPUL ZILEI DE 28 AUGUST 2022

Horoscop Special al zilei de 28 august 2022
Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

ADVERTISING

Horoscopul zilei de 28 august 2022:

Horoscopul zilei de 28 august 2022. Pentru nativii din zodia Peşti, succesul este aproape. Tot ce trebuie să facă este să profite de oportunitățile care vor apărea. Pentru Taur, este o zi favorabilă urmării propriului drum şi asumării consecințelor, dar şi a culegerii beneficiilor. Leul reușește să îşi pună ordine în gânduri şi să lucreze la autocontrol, ceea ce îi conferă încredere în propria persoană.

Horoscopul de Mâine 28 august 2022

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă vi s-a încredințat un secret, atunci trebuie să îl protejați şi să îl păstrați. Dacă lăsați prea mulți oameni să ştie ceea ce se întâmplă, acest lucru va dilua sau chiar va anula complet efectul unei dezvăluiri la momentul oportun. Sunteţi impulsiv şi temperamental, dar faceţi eforturi serioase pentru a rămâne concentrat pe lucrurile care contează cu adevărat, riscând, altfel, să fiţi afectați de micile şicane sau situaţii conflictuale.

ADVERTISING

Amintiți-vă, cunoașterea înseamnă putere, iar stăpânirea de sine vă poate da un avantaj considerabil în orice dispută. Astăzi, reușiți să vă puneţi ordine în gânduri şi să lucraţi la autocontrol, ceea ce vă dă şi mai multă încredere în propria persoană. Spre seară, sunteţi dispus să oferiți timp şi implicare celor care au nevoie de prezenţa dumneavoastră. Sunteţi dedicat proiectelor de familie, reuşind să duceți la bun sfârşit orice provocare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ați adresat o mulțime de întrebări în ultima perioadă, dar nu ați primit prea multe răspunsuri care să vă mulțumească de la oamenii de la care vă aşteptaţi să primiţi asigurări şi confirmări clare. Poate ar trebui să transformați situația din proprie inițiativă și să decideți că nu vreți să știți de ce şi cum se întâmplă anumite lucruri.

Poate că ar fi mai bine să vă concentrați pe viaţa personală, pe acele lucruri pe care le tot amânați de ceva vreme. Este timpul să vă puneți pe dumneavoastră înșivă pe primul loc, să refuzați să vă mai neglijați, fiind egoist uneori şi având grijă de nevoile şi dorinţele dumneavoastră. Cei din jurul dumneavoastră vor înţelege perioada pe care o traversați și vor fi acolo pentru dumneavoastră când veți decide să vă reîntoarceți la viaţa agitată şi ieşirile în public.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cineva cu care lucrați este asertiv şi extrem de critic la un anumit nivel în care vă face să vă simțiți puțin intimidat, descurajat și trebuie să anunțați că nu sunteți prea fericit în acest sens. Confruntați persoana respectivă folosind abilitățile dumneavoastră diplomatice bine cunoscute şi puterea de negociere extraordinară cu care sunteţi înzestrat.

Cuvintele blânde folosite la momentul potrivit îndepărtează mânia, iar tactul calmează spiritele, astfel că puteţi ieşi din această situaţie mai repede decât aţi crezut şi fără daune prea mari. Răbdarea joacă şi ea un rol esențial, iar abordarea potrivită, cumpătată, vă poate salva şi de această dată. Nativii din zodia Balanţă sunt sfătuiţi să acorde o atenţie sporită sănătăţii şi investigațiilor de orice fel. Aveţi grijă de sănătate şi nu neglijaţi micile probleme medicale în această perioadă! O afecţiune de durată nu va dispărea dacă negați existenţa acesteia.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

ADVERTISING

Sunteți atât de plin de energie în momentul în care simțiți că ar putea apărea o oportunitate, încât entuziasmul dumneavoastră ar putea molipsi pe oricine. Găsiți modalități de a utiliza acea energie pentru lucruri pozitive, în special pentru lucruri creative sau artistice. Lumea este ceea ce faceți din ea, este creația dumneavoastră și a felului în care alegeți să o priviți.

Astăzi, dispuneți de dorinţa şi energia necesare marilor începuturi şi creării unor adevărate capodopere. Alegeți să nu vă plafonați, ci să luptaţi cu îndârjire şi determinare pentru menirea dumneavoastră, chiar dacă drumul nu va fi întotdeauna uşor. Ambiția şi curajul vă vor duce departe spre împlinirea atât de mult dorită.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOPUL ZILEI DE 28 AUGUST 2022

ADVERTISING