CONTINUAREA 2 HOROSCOPUL ZILEI DE 30 NOIEMBRIE 2022

Horoscop Special zilei de 30 noiembrie 2022
Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2022: Racii vor decide că este momentul să facă ordine printre lucruri şi să mai arunce ceea ce nu folosesc, Balanţele vor folosi întreaga zi pentru a studia şi a se perfecționa în domeniul în care lucrează, iar Capricornii vor face o vizită părinților şi vor fi cuprinşi de nostalgie şi sentimente foarte profunde, potrivit horoscop zilnic. Veste bună pentru cei din zodia Pești astăzi. Primesc o sumă importantă de bani, în timp ce Fecioarele au parte de romantism. Nici Leii nu scapă astăzi de cheltuieli. Vezi mai jos ce surprize îi așteaptă pe nativii din celelalte zodii!

Horoscopul de Mâine 30 ianuarie 2022

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii vor rămâne în trafic fără benzină. Din păcate, aceştia au uitat să alimenteze atunci când au plecat de acasă şi se pare că traseul pe care îl aveau de parcurs este mai aglomerat decât îşi imaginau. Astfel, consumul de carburant a crescut, iar becul roşu a prevestit ceea ce urma să se întâmple.

Nişte prieteni de nădejde vor veni în sprijinul Săgetătorilor şi îi vor ajuta să iasă cu bine din mijlocul claxoanelor şi al oamenilor furioși. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză din partea celor dragi, una care îi va emoționa până la lacrimi şi îi va face să conștientizeze cine sunt cu adevărat persoanele care contează şi pentru care merită să te sacrifici. Astrele spun că Săgetătorii vor fi surprinși, nu se vor aştepta la un asemenea gest într-o zi oarecare ca aceasta. Săgetătorul are parte de mustrări azi la locul de muncă. Șefii sunt cu ochii pe ei. Există posibilitatea unor discuții aprinse unde le vor fi evaluate activitățile.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornilor li se va face dor de familie şi mâncarea gustoasă pregătită de mama şi vor decide să le facă o vizită părinților, să le cumpere câteva fructe şi câteva dulciuri şi să mai stea de vorba cu aceştia. Nativii din zodia Capricorn vor fi cuprinşi de o stare de nostalgie profundă şi cu greu vor reuşi să se desprindă de cei care i-au crescut. Capricornilor li se recomandă astăzi prudență. Pot vorbi mult și fără rost. Este indicat să asculte ceea ce au și cei din jur să le comunice. Printre discuții pot fi spuse și adevăruri nerostite.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii se vor înscrie astăzi la cursuri de dansuri populare, pentru a învăţa câţiva paşi, cât să le permită să se mişte pe ritmul muzicii. Nu prea talentați din fire, Vărsătorii nu se dau bătuți şi au toată încrederea că vor reuşi să se autodepăşească. Vărsătorii sunt prinși pe picior greșit azi. Apar facturi, cheltuieli nefondate sau mofturi ale celor dragi care nu pot fi refuzate. Restabilește-ți prioritățile și recalculează-ți bugetul!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Astrele spun că Peştii vor cunoaşte astăzi un nou partener de viaţă cu care vor rezona foarte bine şi care pare a fi o alegere foarte bună. În zilele care urmează, vor decide, până la urmă, dacă el este alesul sau dacă vor continua căutările pe tărâmul dragostei. Ziua nu va trece fără ca Peştii să primească un colet pe care îl așteptau de atâta vreme. Reducerile din ultimul timp nu i-au lăsat indiferenți pe nativii din zodia Peşti, aşa că s-au hotărât să îşi mărească garderoba şi să achiziționeze și câteva produse de make-up. Peștii primesc azi un acord pe care îl așteptau de ceva vreme. Este o perioadă foarte bună pe planul profesional însă atenție la relațiile cu ceilalți, potrivit horoscop zilnic! Există posibilitatea să acorzi un loc prioritar locului de muncă, iar cei dragi te vor trata cu reproșuri.