HOROSCOP & ASTROLOGIE

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt zodiile norocoase în următoarele două săptămânii

Cristina Demetrescu, anunț important despre destinul zodiilor. În următoarea perioadă, Mercur retrograd este de ajutor.

Cristina Demetrescu știe care sunt zodiile care vor avea parte de schimbări importante în viață în următoarele două săptămâni. Atenție, nativi, există o „aglomerare de planete” care dă planurile peste cap și-i avantajează pe cei curajoși.

Cristina Demetrescu, avertisment pentru zodii: „Este bine să începem lucruri, dar este bine să le terminăm pe cele dinainte”

ADVERTISING

Cristina Demetrescu a pregătit horoscopul pentru primele două săptămâni ale lunii aprilie și este de bine de știut că mai multe fenomene astrale vor avea loc. În mod neașteptat, Mercur retrograd nu le va pune nativilor bețe în roate. Din contră, îi va ajuta să nu facă prea multe gafe.

„În următoarele două săptămâni, Mercur va retrograda. De fapt, va retrograda pentru trei săptămâni. Între 2 și 26 aprilie vom avea un Mercur retrograd în zodia Berbecului. Dar, de data aceasta, la ce presiune vine din zodia Berbecului, având în vedere că urmează și eclipsă totală de soare, la ce aglomerare de planete este, Mercur retrograd temporizează un pic aceste impulsuri. Este ca un timer care nu lasă oamenii să devină prea impulsivi și prea agresivi pe lucruri în care s-ar putea să riște, poate să vină cu unele corecții.

Eu zic că de data asta să ne bucurăm de Mercur retrograd, că nu lasă toată energia să explodeze dintr-o dată. Noi avem și foarte multe planete în zodia Pești. Pe 3-4 aprilie și apoi pe 10-11 aprilie se vor produce două conjuncții Venus- Neptun și Marte în Saturn”, a explicat Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV.

„Este bine să punem punct unor capitole”

Fenomenele astrale din perioada următoarea sunt benefice mai ales persoanelor curajoase, care au idei. Eclipsa de soare, totuși, îi va pune un pic în dificultate pe bărbați, căci se va merge pe instinct.

„Sunt extrem de complicate lucrurile astea. Pentru că ele accesează cele mai adânci emoții ale noastre, cele mai profunde instincte. Sunt atât de interesante pentru cei care vor să testeze o limită a necunoscutului.

În următoarele două săptămâni cine dorește să se ducă până la capătul Universului și înapoi poate să descopere niște lucruri foarte interesante. Este foarte bun pentru cei curioși, care au spirit de exploratori. Este bine să începem lucruri, dar este bine să le terminăm pe cele dinainte.

ADVERTISING

Este bine să punem punct unor capitole din viața noastră. Dacă le lăsăm în coadă de pește, este posibil să ne bântuie. Eclipsa din data de 8 aprilie este despre curaj, despre lupta pe care trebuie să o ducem. Nu pică nimic din cer. În această perioadă intruziunea altor oameni în viața noastră s-ar putea mai mult să ne încurce.

Suntem foarte mult pe cont propriu. Toate inițiativele pleacă de la noi. Ego-ul se diminuează. Instinctele cresc. Este o eclipsă care îi defavorizează mai mult pe bărbați”, a completat Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, horoscop pentru fiecare nativ în parte

Unele zodii sunt avantajate de numeroasele fenomene astrale, dar este important de știut că pașii importanți trebuie făcuți de nativi, fără să aștepte ajutorul altora, asta dacă își doresc să aibă, într-adevăr, succes.

De pildă, Berbecii se află într-un fel sau altul în acel moment în care „ar trebui să bage cheia în contact și să plece într-o direcție”. Mulți știu ce vor să facă în ciuda faptului că le este teamă să ia atitudine.

„Pentru Taur este un fel de începutul sfârșitului”, spune Cristina Demetrescu. În spatele cortinelor se întâmplă lucruri pe care nu le știu, iar eclipsa îi poate ajuta să-și descopere dușmanii și prietenii. Pot să apară și unele probleme respiratorii.

Gemenii pot să aibă parte de o invitație, o adunare unde se întâmplă ceva. O persoană foarte importantă întră în viața lor. Dar este esențial să fie atenți la gafe, pentru că ar putea să greșească în fața cui nu trebuie.

Racii fac schimbări profesionale în ceea ce privește funcția, ocupația, poziția. Totul este pe creștere în cazul lor și se află în „singurul moment cheie în care pot să-și asume” ceea ce se întâmplă.

În cazul Leilor curajoși, pot primi vești din afară, pot avea întâlniri, călătorii. Cei mai puțin expansivi sau cei care locuiesc în afară ar putea avea probleme. Nu le ies anumite lucruri, documente.

ADVERTISING

Fecioarele mai organizate trebuie să știe este o eclipsă a schimbărilor majore, spune Cristina Demetrescu. Nativii care știu ce vor, se pun pe direcția lor. În același timp, alții vor fi luați prin surprindere.

Nativii care își pot schimba locuința

„La Balanțe nu depinde mai nimic de ei”, susține Cristina Demetrescu. În cazul celor care au relații de mai mult timp, ar putea interveni anumite neînțelegeri. Pentru persoanele aflate la începutul relației poate veni o cerere.

La Scorpioni pot exista probleme de sănătate, răniri, probleme respiratorii. Dar dacă sunt prea ocupați cu proiectele, devin foarte activi. Săgetătorii trebuie să accepte independența copiilor. Iar cei singuri și tineri, pot să înceapă o mare dragoste.

Capricornii pot să-și cumpere o casă sau dacă nu au buget suficient, sa îmbunătățească actuala locuință. Își caută sinele. Vărsătorii cu talent pot să scrie o carte, dacă nu, pot să citească, le poate schimba viața.

„Peștii descoperă surse noi de bani, pot deveni antreprenori. N-aș putea spune că se îmbogățesc, dar să meargă pe ideile lor. Există o anumită categorie de Pești care sunt anunțați că primesc o moștenire. Se modifică nivelul de trai”, a concluzionat Cristina Demetrescu.

ADVERTISING