HOROSCOP & ASTROLOGIE

Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima parte a lunii septembrie: Două zodii, sub semnul norocului! Nativii care primesc sume mari de bani

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile pentru prima parte a lunii septembrie. Mercur retrograd le pune bețe-n roate unor semne zodiacale, iar altora le aduce bani.

Cristina Demetrescu a spus ce le așteaptă pe zodii în prima parte a lunii septembrie. Nativii sunt implicați în mai multe situații pe care cred cu greu că le vor depăși.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima parte a lunii septembrie

Cristina Demetrescu a mărturisit în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, că nativii zodiacului se vor confrunta cu situații neplăcute în următoarea perioadă, iar mercur retrograd le pune bețe-n roate. După 17 septembrie, se produc aspecte tensionate pe semne duble, iar situația dintre acțiune și reacțiune este ambiguă.

„E ca și cum ai omorî pe cineva pentru trei lei sau e ca și cum cineva spune o minciună ca se scoată dintr-o situație, dar afectează foarte mult pe cineva”, a spus celebrul astrolog la Pro TV. 

Berbec

Mercur retrograd este pe Casa căsătoriei, a parteneriatelor. Pentru Berbeci, asta înseamnă că soțul/ soția, s-ar putea răzgândi într-o anumită situație sau un partener vine cu rectificări la unele discuții. Nativii se descurcă foarte bine pe parte de serviciu. Încep să facă lucruri care le plac și caută mai mult bucuria în muncă.

Taur

Taurii trebuie să fie atenți la niște recidive medicale. Cei care sunt freelanceri și cred în visul lor, pot avea probleme cu legea dacă nu se ocupă corespunzător de partea administrativă. Venus le aduce surprize în dragoste, iar celor căsătoriți sau în relații serioase, copii.

Gemeni

Pe Gemeni nu trebuie să-i ia gura pe dinainte când fac promisiuni în dragoste, deoarece, după 10 septembrie, s-ar putea răzgândi. Se apucă de renovat în casă, vor să schimbe câte ceva.

Rac

Racii trebuie să-și caute din timp niște acte prin casă, documente care s-ar putea rătăci și de care să aibă nevoie. Au niște discuții terapeutice cu prietenii sau cu cineva specializat.

Leu

Leul trebuie să fie atent la erorile de comunicare. S-ar putea să încurce lucrurile și să se propage. În schimb, are foarte mare noroc la bani, își echilibrează bugetul.

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima parte a lunii septembrie: Două zodii, sub semnul norocului! Nativii care primesc sume mari de bani