STIRI

Cum să elimini gândurile rele? Alina Bădic te învață așa vei evita instant karma

Alina Bădic, sfaturi pentru o viață pozitivă. Ce trebuie să faci pentru a elimina energiile negative și pentru a găsi echilibrul spiritual.

O viață fericită înseamnă un echilibru pe toate planurile, mai ales pe cel spiritual. Din ce în ce mai multe persoane au ajuns să pună accentul pe spiritualitate și să fie focusate pe atragerea energiei pozitive. Dacă te numeri printre ele, astrologul Alina Bădic te învață cum să îți purifici gândurile.

Alina Bădic, sfaturi pentru o viață mai echilibrată

ADVERTISING

Pentru persoanele care pun foarte mult accent pe conexiunea spirituală cu natura, urmează o perioadă foarte importantă. Și anume, perioada în care se înregistrează diverse explozii solare, dar și echinocțiul de primăvară.

În emisiunea ”360 de grade”, Alina Bădic a vorbit despre toate schimbările care ne așteaptă, dar și despre impactul pe care îl au asupra noastră aceste fenomene. Subiectul a fost dezbătut alături de invitații ei, parapsihologul Gigi Chivu și psihologul Stelian Chivu.

Cu toții au subliniat importanța conexiunii cu elementul natural în această perioadă. Tocmai de aceea, este esențial să eliminăm orice emoție negativă și să ne concentrăm pe trăirile de frecvență înaltă.

Pentru a ne asigura că suntem înconjurați doar de energie pozitivă, este important să renunțăm la tot ce ne-ar putea afecta. Mai exact, la fobii și la frici. Abia după ce am trecut de acest pas, putem căuta un echilibru interior și exterior.

Cum stăm departe de instant karma și de energiile negative

Alina Bădic și invitații ei au subliniat și importanța luminii în viața fiecărui om. Aceasta este un factor definitoriu în ceea ce privește creare și menținerea unei stări de vibrație înaltă.

ADVERTISING

”Cei care au gândire de frecvență joasă e bine să conștientizeze acest lucru și să-și proceseze propria mentalitate. Trebuie să treacă către un model nou, să schimbe paradigma propriei gândiri. Când trăim o frică, nu se mai primește nici lumină. Lumina e o hrană fără de care viața nu ar exista.”, au spus invitații, potrivit b1tv.ro.

Pentru a menține un echilibru spiritual și pentru a sta cât mai departe de gândurile pesimiste și de frici, specialiștii recomandă evitarea știrilor negative. Din păcate, acestea sunt la tot pasul și ne pot impacta mai mult decât ne-am aștepta.

De asemenea, persoanele care tind să aibă o gândire joasă ar face bine să schimbe acest mod de a se raporta la tot ceea ce se întâmplă în jur. În acest fel, se va activa instant karma, iar asta va face ca toate gândurile să se materializeze. Soarele, datorită caracteristicilor sale fotonice, va face ca orice gând proiectat să se transforme în anumite conjuncturi de viață.

”S-a auzit sigur de instant karma – karma instantanee sau extrem de rapidă. Un factor important de conștientizat în aceste descărcări de plasmă fotonică este că acești fotoni au proprietatea de a ne activa instantaneu gândurile și de a ne face să le manifestăm.”, a completat parapsihologul Gigi Chivu, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISING
ADVERTISING