STIRI

DN7, blocat din cauza unui TIR care a derapat şi a lovit un stâlp de pe marginea şoselei, la Călineşti

Drumul naţional 7 este blocat, sâmbătă dimineaţă, în zona localităţii Călineşti din judeţul Vâlcea, după ce un TIR a derapat şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune, rămânând apoi blocat transversal pe carosabil.

Potrivit Poliţiei judeţene Vâlcea, autotrenul, care transporta prosoape, circula dinspre Sibiu către Vâlcea,  iar la kilometrul 216+50 metri, în localitatea Călineşti, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune, traficul fiind blocat total.

Primele date a arată că şoferul autotrenului ar fi suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Se estimează reluarea traficului, în condiţii normale, în 40-60 de minute, a precizat centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Un alt accident rutier s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4, tot pe DN 7,  la kilometrul 167 pe raza localităţii Blidari.

Un bărbat de 20 de ani care conducea un autoturism dinspre Vâlcea către judeţul Argeş a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autocamion ce circula regulamentar. Cauza probabilă a accidentului a fost oboseala la volan.

În urma evenimentului şoferul, care se afla singur în autoturism, a fpst rănit grav.

Lasă un răspuns