STIRI

Doi puşti din Piteşti au găsit un portofel cu acte şi 700 de lei. Am mers fără ezitare la Poliţie, iar oamenii legii îi dau exemplu

Poliţiştii argeşeni îi dau pe doi adolescenţi din Piteşti drept un exenplu de spirit civic şi-i felicită public pentru gestul lor de a preda deîndată un portofel găsit.

George Robert, de 16 ani şi Ionuţ Daniel Cărpinişi,  de 15 ani,  din Piteşti, au găsit săptămâna aceasta un portofel ce conţinea suma de aproximativ 700 de lei, documente şi un card bancar. Deşi era seară, au mers direct la sediul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, unde au predat portofelul găsit, astfel că persoana care l-a pierdut, respectiv o tânără de 23 de ani, din Ştefăneşti, a putut intra din nou în posesia bunurilor sale.

ADVERTISING

„Îi felicităm pe tineri pentru spiritual civic şi sperăm ca acest exemplu să fie urmat de cât mai multe persoane. Totodată, reamintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune”, precizează IPJ Argeş.

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns