HOROSCOP & ASTROLOGIE

Echinocțiu de toamnă 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra Racilor și Gemenilor

Echinocțiu de toamnă 2023: Camelia Pătrășcanu explică efectele principale ale acestui fenomen când, practic, începe cu adevărat toamna.

Este echinocțiu de toamnă pe 23 septembrie 2023 și, totodată, intrarea Soarelui în Balanță. Atunci ziua e egală cu noaptea a doua oară în an. S-a mai întâmplat pe 21 martie. Acum, pe 23 septembrie, vorbim despre 30 de zile marcate de Balanță.

Echinocțiu de toamnă 2023: Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Se intră în acest moment pe semne cardinale, cu o cuadratură Soare-Lună, ceea ce înseamnă că spiritul nostru poate fi tensionat, mai ales legate de relațiile dintre oameni, dintre guvernanți și societate, dintre noi și societate. Sunt multe preocupări pentru toată lumea, căci toată lumea își caută locul și siguranța.

E echinocțiul care prezintă punctul de echilibru între energii, când temperatura e plăcută atât noaptea cât și ziua. Suntem în punctul de echilibru și vrem să păstrăm echilibrul. Se anunță o lună de tensiuni, de căutări ale siguranței, loialității.

Parcă nu mai credem într-un cuvânt dat sau o promisiune. Poate nu ne vine să credem corectitudinea normelor care se dau sau cum se aplică. Ne ajută faptul că Mercur e direct în Fecioară, nu mai e retrograd.

Pentru Berbeci, este un echinocțiu de toamnă de cumpănire între ei și o altă persoană, o relație importantă, poate chiar cu autoritățile. Poate fi o relație de autoritate chiar cu partenerul de viață. Berbecii sunt vehemenți, pun întrebări pertinente, aproape că își hărțuiesc partenerul în nevoia de a primi explicații.

Taurii negociază cu ei înșiși

Pentru Tauri, se anunță 30 de zile de negocieri, chiar cu ei înșiși. Negociază cu ei ca să știe ce propun altcuiva. Toate realizările în muncă stau în picioare dacă nu sunt singuri și reușesc să colaboreze. Se prezintă apoi cu claritățile în fața cuiva cu care colaborează.

Pentru Gemeni, este un echinocțiu de toamnă și o perioadă a Balanței în care pasiunea e răscolită. Gemenii simt nevoia de dragoste, de interacțiune. Unii, ca să se poată deschide către tandrețe, au nevoie să își clarifice niște lucruri și provoacă partenerul să fie receptivi la gesturile lor intempestive. Au ceva teatral în această perioadă, dar sunt bine intenționați.

Pentru Raci, echinocțiul aduce echilibru în casă. Banii merg către confortul casei, reparații. Depun energie, sunt contracronometru. Totul e bine ales și bine gândit. E posibil să fie stimulativ să facă lucruri împreună cu cei din casă.

Pentru Lei…

Citeste continuarea Zodiilor din Echinocțiu de toamnă 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra Racilor și Gemenilor