HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se împlinesc niște dorințe după lungi așteptări

Horoscop 16 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. E bine să menținem echilibrul între vis și realitate, între ceea ce ne dorim și ce putem într-adevăr realiza, ca să nu fim dezamăgiți. 

Vibrația zilei este 7 și o să ne străduim să facem alegeri înțelepte.

Horoscop 16 martie 2023 – PEȘTI

ADVERTISING

O să vă bucurați de sosirea cuiva, or să vina și veștile bune, semnături din partea autorităților și bani, că or mai fi niște semne de recuperat.

O să vă invite cineva la plimbare, la film, la un spectacol, poate beți o cafea împreună să mai povestiți de-ale voastre.

Pe voi vă invită cineva în oraș să schimbați impresii, că aveți și voi nevoie de o gură de oxigen din exterior, din alt mediu.

Horoscop 16 martie 2023 – BERBEC

Apar noutăți care mai de care și o să vă mobilizați din mers să vă adaptați schimbărilor, situațiilor, cu care nu v-ați mai întâlnit și o să fie cu succes.

E cineva care vrea să fiți împreună și o să vă intereseze în ce măsură vă puteți armoniza, să construiți o relație.

E anul vostru, e o perioadă de expansiune pentru voi și e de profitat la maximum să vă sporiți notorietatea și banii din bancă.

ADVERTISING

Horoscop 16 martie 2023 – TAUR

Sunt niște oameni care vor să lucrați împreună și să vă uniți forțele, talentul, creativitatea, ca să iasă ceva de calitate extra.

Poate organizați o plecare în excursie la sfârșit de săptămână și vă drămuiți banii să vă ajungă.

Se rezolvă la voi probleme mai vechi și o să se regleze și relația cu cineva după care ați suferit. Va fi ca o reabilitare.

Horoscop 16 martie 2023 – GEMENI

Vă puteți implica într-o afacere particulară și să fie o adevărată lovitură de imagine, o relansare, după o perioadă de frământări.

O invitație în oraș, or fi ceva mondenități, la care v-ar prinde bine să vă duceți că v-ar remonta, ați avea un alt vibe.

Vi se împlinesc niște dorințe, asta după lungi așteptări și o să vă faceți viața mai frumoasă și cu ajutorul altora.

Horoscop 16 martie 2023 – RAC…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se împlinesc niște dorințe după lungi așteptări

ADVERTISING