HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 18 martie 2023, cu Neti Sandu. Apare cineva care vă poate deveni partener de viață

Horoscop 18 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. O să fim receptivi la ce-și doresc ceilalți de la noi, dar o să ne respectăm și dorințele noastre.

Vibrația zilei este 9 și o să facem pace cu toată lumea.

Horoscop 18 martie 2023 – PEȘTI

ADVERTISING

Aveți energie, inspirație și o să vă îndreptați spre niște preocupări care să vă pună în valoare niște calități și să deveniți cap de afiș.

Ați putea pleca în plimbare prin țara, să le faceți o vizită unor cunoscuți sau să vă cazați la un hotel, să vă relaxați.

O persoană tânără vă scoate din casă, poate aveți un hobby comun. Vă duceți la o zi de naștere sau poate e un meci, o competiție, poate să fie și a copiilor.

Horoscop 18 martie 2023 – BERBEC

Lumea e a voastră și vă puteți împlini orice vis, de voi depinde să vă adjudecați succesul, că aveți puteri nebănuite în perioada asta, până prin mai.

Prietenii s-ar bucura să-i însoțiți într-o escapadă turistică, să vă recreați și să vă rupeți de stresul de la job.

Aveți o stare bună, cu energie, cu nevoia de a-i avea în preajmă pe cei dragi dragi și poate trageți un chef.

ADVERTISING

Horoscop 18 martie 2023 – TAUR

Viață voastră poate deveni mai bună și să ieșiți cu ai voștri mai des, în vizite, la plimbare, pe la evenimentele festive, ca să vă încărcați bateriile.

Apare cineva care vă poate deveni partener de viață și o să o luați așa, încetul cu încetul, ca să fiți convinși că e ce vă trebuie.

Parcă nu o să faceți economie la bani ca să vă puteți distra, și familia o să se simtă și ea în largul ei, pentru că merită cu vârf și îndesat.

Horoscop 18 martie 2023 – GEMENI

Ați putea da o raită prin țara să vă opriți pe la un prieten, o rudă și să vă și cazați pentru o noapte, dacă vă permite timpul, că vreți să vă relaxați.

Vi se lansează invitația să ajungeți la un spectacol, la o sindrofie, că o fi ceva de sărbătorit și o să vă distrați, dacă vă duceți.

Voi aveți nevoie de spațiu de mișcare, de un anturaj pe gustul vostru. E un dinamism acolo, din care voi vă alimentați și o să întruniți toate condițiile.

Horoscop 18 martie 2023 – RAC…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 18 martie 2023, cu Neti Sandu. Apare cineva care vă poate deveni partener de viață

ADVERTISING