HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

Horoscop 19 mai 2023, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. E o zi bună pentru evaluări. Vedem cum stăm cu banii, cu cheltuielile, cu bugetul pe termen lung şi cu sentimentele Să existe un echilibru în toate.  

Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-o luăm de la-nceput cu ce nu ne-a reuşit, dar şi cu lucrurile nou-nouţe.

Horoscop 19 mai 2023 – TAUR

ADVERTISING

E bine s-o luaţi de la început cu ceva care e foarte important pentru voi şi să vă dozaţi eforturile ca să duceţi totul la bun sfârşit.

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă aprecieri din partea celor care ştiu câtă muncă a fost acolo.

Horoscop 19 mai 2023 – GEMENI

Poate vă mai gândiţi și la odihnă, să vă duceţi într-o excursie la munte, sau la mare, în funcţie de ce îşi doresc şi ai voştri, că trebuie să vă aerisiţi, să vă deconectaţi.

Poate e nevoie de un consult medical ca să ştiţi sigur dacă sunteţi sănătoşi – tun, sau va trebui să luaţi nişte medicamente.

Horoscop 19 mai 2023 – RAC

Aveţi energie şi o să faceţi şi ceva treabă pe acasă, dar vă puteţi pregăti şi de plecare pentru o zi, două pe undeva, ca să vă mai limpeziţi gândurile.

ADVERTISING

Se poate să vă uniţi forţele cu ale unora care sunt pricepuţi şi o să vă apucaţi de treabă de luni încolo.

Horoscop 19 mai 2023 – LEU

Se poate să luaţi parte la un eveniment care o să vă pună în lumina reflectoarelor şi de aici or să vină ofertele de lucru, banii şi gloria.

O să vă invite cineva la un concert, la un spectacol, e ceva care să vă prindă bine după o perioadă cu destul de mult stres.

Horoscop 19 mai 2023 – FECIOARĂ…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

ADVERTISING
ADVERTISING