HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 23 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult, acum se pot împlini

Horoscop 23 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu bucurii. O să lăsăm deoparte munca, grijile legate de rate, datorii, cheltuieli şi o să ne bucurăm de prezenţa unui om, de o veste bună, şi-o să ne facem ziua frumoasă.  

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem Te iubesc!

Horoscop 23 aprilie 2023 – TAUR

Daţi o petrecere, poate fi un branch şi să staţi la poveşti cu prietenii, cu rudele, c-aveţi nevoie de relaxare ca să puteţi duce mai departe obligaţiile de serviciu, de luni.

Se poate să primiţi cadouri – o fi ziua voastră de naştere sau are cineva să vă dea cadoul pe care a vrut să vi-l dea de Paşte.

Horoscop 23 aprilie 2023 – GEMENI

Se poate să vă suiţi la volan şi s-o porniţi spre o zonă de agrement ca să vă destindeţi şi mintea şi sufletul şi musculatura, c-o să faceţi un pic de mişcare.

Relaţia de cuplu o să fie mult mai nuanţata dacă o să vă faceţi program comun cu fiinţa iubită că doar aşa o să fiţi doar voi.

Horoscop 23 aprilie 2023 – RAC

S-ar putea să preluaţi voi iniţiativa şi să le ziceţi alor voştri să plecaţi într-un dus-întors pe la mare, la munte să respiraţi alt aer, să vă deconectaţi.

O să vă puteţi împăca, după o lungă absență, cu cineva care vă e lipit de suflet, dar orgoliile v-or fi încurcat, împiedicat să vă cereţi iertare

Horoscop 23 aprilie 2023 – LEU

Aţi făcut cuiva o promisiune ca o să ieşiţi împreună, că vă duceţi la un spectacol şi dacă nu va reţine nimic acasă ar fi momentul să vă achitaţi de această obligaţie morală.

O să vă lăsaţi transportaţi la un meci, o gală, la un botez, o să fie cu atmosfera festivă şi o să vă placă.

Horoscop 23 aprilie 2023 – FECIOARĂ…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 23 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult, acum se pot împlini