HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 3 mai 2023, cu Neti Sandu. Bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce mai mulţi bani

Horoscop 3 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi de acţiune. O să putem cântări bine de tot situaţia în care ne aflăm ca să ştim ce decizii să luăm – şi la repezeală dacă e cazul.  

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar şi răspicat ce ne dorim şi ce nu.

Horoscop 3 mai 2023 – TAUR

ADVERTISING

Se reglează situaţia financiară după ce o să vă eliberaţi de datorii, că daţi drumul proiectelor noi şi e bine să începeţi totul pe curat.

O să aveţi de făcut nişte drumuri, fie cu treaba, fie vă duceţi la odihnă pentru câteva zile, posibil în weekend.

Horoscop 3 mai 2023 – GEMENI

O să recuperaţi bani, bunuri, se încheie, poate un proces şi n-o să mai lăsaţi lucrurile împrăştiate pe la alţii, o să vă gestionaţi, ca lumea, averea.

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce mai mulţi bani decât v-aţi aşteptat şi o să faceţi nişte investiţii.

Horoscop 3 mai 2023 – RAC

Iniţiativele vă reuşesc, şi o să vă impuneţi pe o piaţă, o să vă puteţi face un nume, un renume, să căpătaţi o funcţie şi să vă meargă bine în afaceri, în carieră.

ADVERTISING

Întrevedere cu un partener de afaceri ca să fixaţi datele unui contract, ca să vă puteţi lua nişte măsuri, prealabile,

Horoscop 3 mai 2023 – LEU

O să revizuiţi termenii contractuali, chiar şi în cazul unor colaborări, mai faceţi nişte ajustări ca să nu munciţi mai mult decât v-aţi înţeles.

Se poate să vă înscrieţi într-o competiţie, să câştigaţi un titlu, poate fi şi un meci amical, şi care să vă destindă, după o perioadă încordată.

Horoscop 3 mai 2023 – FECIOARĂ…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 3 mai 2023, cu Neti Sandu. Bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce mai mulţi bani

ADVERTISING
ADVERTISING