HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur în Berbec schimbă tot! Gemenii și Fecioarele, vești incredibile

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur în Berbec vine cu schimbări începând cu data de 10 martie. Ce urmează pentru fiecare zodie?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur în Berbec vine cu surprize neașteptate pentru o serie de semne zodiacale. Ce se va întâmpla din 10 martie încolo?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur în Berbec: previziuni tari de tot!

ADVERTISING

Este un tranzit important, pentru că vorbește despre gândire. Avem curaj să gândim în propriul nostru fel, cu propriul nostru cap. Suntem mai aplicați, ne eliberăm mai ușor de ce nu este relevant din informațiile pe care le aflăm. Ne atingem obiectivele, avem logică în felul în care ne organizăm treburile.

Va sta până pe 15 mai în Berbec, însă din 31 martie va retrograda, până pe 5 aprilie. Vorbim, deocamdată, de perioada 10-31 martie, cât e în tranzit drept. Felul în care vedem viața are impact mare asupra traseului vieții noastre. Avem șansa să modelăm traseul nostru în funcție de felul în care gândim. De acest realism răspunde pe undeva Berbecul.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Căutăm adevărul în tot ce facem. Sunt multe întrebări aplicate, pertinente și, în general, Mercur nu ne lasă să ne eschivăm. Ne impune să punem întrebări curajoase. De asemenea, ne asumăm cu mult curaj propriul punct de vedere. Dacă nu e punctul nostru de vedere și copiem, nu e tocmai în regulă.

Berbecii au aplomb. Sunt foarte verbali și spun dacă au vreo nemulțumire. Au mare claritate în legătură cu ce vor să facă, dar nu vor să facă. De aceea, mai ales în zilele de 20 și 21 martie, e posibil să aibă un puseu de claritate, ca și când ar cădea un val. Se conturează o imagine despre drumul în care ei ar trebui să meargă.

Taurii au un Mercur în Berbec care îi face observatorii vorbelor și gândurilor altora. Sapă, conectează informații și se dumiresc. Pot sesiza capcane, propuneri care nu li se potrivesc, acțiuni care pot avea consecințe neplăcute pentru ei. E o perioadă de autoavertizare, cumva.

Gemenii sunt deschiși către idei noi

Gemenii au un Mercur foarte social, comunicativ. Își transmit cu deschidere ideile, pentru cine vrea să îi asculte. Unii chiar vor să facă parte dintr-un grup unde își regăsesc ideile. Cumva, le lipsește un grup în care să se regăsească. Pot fi atrași de persoane care îi fascinează prin felul în care gândesc.

ADVERTISING

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Racii au o perioadă care aduce multe discuții și dispute mai ales în jurul datei de 20 martie, cu autoritate, cu forță, cu fermitate, cu persoane care o țin pe a lor. Pot exista confruntări mari, nu se lasă intimidați, dau replica. Poate fi o perioadă tensionată unde se zgândăre ostilități mai vechi.

Leii au ambiții mari, gânduri mari, o viziune nouă, regeneratoare. Acum e o perioadă bună pentru deschiderea unui nou orizont. E bine să rămână registrul rațional. Își trag puterea din rațiune.

Fecioarele au un Mercur care aduce curajul de a diagnostica propriile lor limite, complexe, vinovății sau eșecuri. Așa vor ști exact cum stau, cine sunt, cât pot. Zona relațiilor e plină de planete, vor primi tot felul de oferte. E nevoie să se cunoască pe sine, să-și cunoască limitele.

Scorpionii au idei bune

Balanțele au un Mercur cu multă vorbă. Vorbesc cu cap, vorbesc bine. Se clarifică și în legătură cu propria persoană, ce vor, cum vor. Poate veni multă independență, deși sunt foarte relaționiste. În plus, pot da un răspuns pe 20 sau 21 martie în legătură cu un parteneriat.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii lucrează mult și Mercur le aduce idei creative, practice și rapide. Pot avea sentimentul că trebuie să se grăbească, că sunt contracronometru. Stabilesc cu cine colaborează și în ce termeni.

Săgetătorii au un Mercur în Berbec cu multe idei, dar în general sunt idei stimulate de recreație. Vagabondează și pot avea idei trăsnite, curajul de a gândi dincolo de idei, de bariere. Pot avea idei în orice, inclusiv în dragoste. Își exprimă sentimentele un pic cam brusc.

Capricornii au multe discuții în jurul unor planuri, tendințe, intenții ale lor, ale celor din jur. Pun întrebări foarte bine țintite. Dezbat, se implică mai mult decât de obicei în orice. Mercur le poate aduce îndemânări diverse, de a face lucruri pe care nu le-au mai încercat.

Vărsătorii au multe idei. E o perioadă de efervescență mentală, găsesc soluții foarte simple. Nu e cazul să comunice tot, căci nu toată lumea înțelege stilul lor de a gândi. Au o foarte bună intuiție, nu numai rațiune, nu doar logică. Zilele de 20 și 21 martie sunt foarte bune.

ADVERTISING

Peștii se gândesc cum să facă bani din ideile lor. Intelectul și experiența pot fi valorificate acum. Au curaj să ia o decizie, să adopte o atitudine, să inițieze o acțiune, să acopere o gaură financiară.

ADVERTISING