HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru Săgetători!

Horoscop rune 20-26 martie 2023: Maestrul Mihai Voropchievici oferă principalele previziuni astrologice pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune pentru perioada 20-26 martie 2023: Mihai Voropchievici vine cu cele mai interesante predicții astrologice pentru săptămâna următoare, în exclusivitate.

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Ce aduce noua săptămână în opinia lui Mihai Voropchievici

Pentru care zodie se anunță o săptămână norocoasă? Cine îl are pe Wunjo? Care e zodia care va avea parte de o suită de schimbări majore în cele 7 zile care vin? Răspunsurile la toate aceste întrebări le găsiți în horoscopul runelor, mai jos!

Berbecii vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața ori le-o poate schimba. Trebuie să fie extrem de atenți la semnalele pe care Universul i le transmit.

Taurii, în sfârșit, află răspunsul sau rezolvarea unei probleme care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Soluțiile nu vin doar de la ei, ci și de la ceilalți, iar asta e firesc.

În alfabetul vikingilor, Gemenii au runa Hagal, care e simbolul uraganului. Nativii de aer trebuie să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Sfatul runei e să nu facă scandal. Rezolvarea vine doar dacă Gemenii știu să aibă răbdare, să nu se isterizeze în fața obstacolelor.

Horoscop rune: Racii au parte de o schimbare majoră acasă

Racii sunt în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Trebuie să fie pregătiți să întâmpine această schimbare. Dacă au de achiziționat ceva, dacă au de făcut reparații în casă, este o săptămână prielnică pentru așa ceva.

Leii primesc un sfat care îi anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, în familie sau la locul de muncă. Făcând asta, Leii vor triumfa.

Fecioarele…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru Săgetători!