HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Mihai Voropchievici: „Cinci ani, această zodie nu va uita ce urmează”

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice ale momentului.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie, în exclusivitate, cum se încheie luna august, dar și cum începe luna septembrie pentru fiecare semn zodiacal. Apar o serie de momente magice pentru multe zodii, iar pentru altele există câteva cumpene de trecut pe final de vară.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

ADVERTISING

Berbecii încep săptămâna cu forță și ambiție ca să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Sfatul runei e așa: nu are rost să vă agitați, căci totul se aranjează cu condiția să rămâneți calmi.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Pentru Tauri: Taurii sunt anunțați solemn să își pregătească bagajele. Astrele vă anunță o călătorie. Călătoria poate fi mai scurtă, mai lungă. Cu alte cuvinte, mergeți și vă pregătiți bagajele!

Gemenii n-au mai primit de mult o veste așa de mare. Pentru ei, săptămâna următoare a apărut Wunjo, să fie siguri! Nu l-au mai visat ei pe Wunjo de multă vreme, dar s-a decis să vină de data asta la zodia lor!

Racii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Relaxarea va surveni datorită faptului că își scot din minte un gând mai puțin plăcut, cum că cineva apropiat ar avea o problemă de sănătate. Runa le spune că acea persoană se bucură, în prezent, de o sănătate excelentă.

Fecioarele găsesc soluția la o frământare

Leii sunt atenționați că sunt pregătiți, după perioade anterioare, să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice, dar și al celor psihice. Leii au parte de surprize cu bătaie foarte, foarte lungă. Circa cinci ani această zodie nu va uita ce urmează.

ADVERTISING

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie. Fecioarele pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care le frământă, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. A venit și pentru Balanță o rună bună. Au o săptămână de protecție. Se vor simți în siguranță Balanțele, protejate de toate forțele malefice din Univers.

Scorpionul primește o veste interesantă. Runa îi șoptește că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt făcute pentru Scorpionii care știu să aștepte. Lucrul în grabă nu-i de treabă!

Capricornii au parte de schimbări chiar la ei acasă

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Săgetătorii au o săptămână în care vor fi pe o pojghiță de gheață foarte subțire, să fie extrem de prudenți în tot ce fac și ce spun și mai ales în gestionarea bugetului.

Pentru Capricorni, runa spune să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Vărsătorul, în schimb, are un imbold. Runa îl anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

Peștișorii au o perioadă în care primesc foarte multă mesaje, corespondență multă de primit. Sfatul runei este să recepționeze toate mesajele care le parvin.

ADVERTISING
ADVERTISING