HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care e sub protecție divină înainte de Paște

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie se află sub protecție divină totală înainte de Paște. Ce urmează e de vis pentru nativii de apă!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie se află sub protecție divină totală înainte de Paște. Pentru anumite persoane, perioada care urmează va fi una de vis, una plină de realizări.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu zodiile înainte de Paște

ADVERTISING

Mihai Voropchievici oferă o veste extraordinară pentru câteva zodii. Una dintre cele 12, însă, primește cel mai frumos anunț din partea runelor.

Racii, căci despre ei este vorba, trebuie să știe că vor avea zile extrem de frumoase, în care toate forțele malefice vor sta departe de ei. Au parte de protecție divină totală înainte de Paște și vor fi extrem de norocoși în tot ce-și vor propune.

Ce se întâmplă, în continuare, cu celelalte 11 zodii în Postul Paștelui? Leii trebuie să știe că toate visele lor se vor împlini în perioada care vine. Pentru ei se anunță fertilitate și belșug, așa că trebuie să profită să își pună în practică planurile.

Fecioarele sunt în fața unor schimbări colosale înainte de Paște. Ele vor veni pe bandă rulantă, așa că trebuie să se pregătească serios pentru surprize frumoase, pentru care au, însă, și de muncit serios.

Balanțele vor descoperi un lucru care le poate da peste cap tot ce știau despre viață ori despre persoanele în care și-au pus încrederea. Un adevăr va ieși la iveală și le va marca viața extrem de puternic. Unele principii pot fi schimbate peste noapte, iar crezurile lor sunt date la o parte.

ADVERTISING

Capricornii au parte de o schimbare majoră la ei acasă

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Scorpionii pot scăpa de o mare corvoadă, de ceva care le dă bătăi de cap în ultima vreme. Rezolvarea unui necaz vine numai cu angajarea unei discuții serioase cu cei din jur, chiar cu membrii familiei.

Săgetătorii trebuie să își adune toate puterile pentru că au de susținut o bătălie importantă. Perioada pre-Paște va fi una extrem de importantă pentru acei nativi de foc care vor să câștige dintr-o confruntare. Runele le transmite Săgetătorilor să nu se strofoace prea tare căci vor ieși victorioși din orice luptă.

Capricornii nu trebuie să colinde prea mult lumea în a obține victorii mărețe. E recomandat, în cazul lor, să rămână acasă, căci fix în căminul lor se va produce o schimbare importantă. Trebuie doar să aibă puțină răbdare și să nu forțeze deloc mâna norocului.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Vărsătorii bifează și ei o schimbare majoră înainte de Paște. În cazul nativilor de aer, se anunță un nou job sau o nouă casă. Orice decizie vor lua, fie că se mută din locuință sau aleg un alt loc de muncă, va fi în beneficiul lor.

Peștii trebuie să schimbe macazul în relațiile cu ceilalți. Felul în care au abordat problemele s-a dovedit a fi unul greșit. Dacă au fost prea temperamentali, e cazul să devină ceva mai conciliatori, mai calmi și viceversa.

Berbecii dau o mare lovitură și se va produce un salt calitativ uriaș în existența lor. Unii se pot îmbogăți fix înainte de Paște. Poate fi vorba de o primă de la locul de muncă sau un cadou neașteptat de la cineva drag.

Taurii sunt anunțați că vor câștiga o bătălie importantă. Gemenii, în schimb, sunt sfătuiți de astre să nu se mai preocupe pentru sănătatea oamenilor pe care îi iubesc. Își fac griji degeaba.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING