HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 octombrie 2022. Taurul reia legătura cu cineva din trecut

Urania a anunțat horoscopul pentru săptămâna 22 – 28 octombrie 2022. Taurul va relua legătura cu o persoană din trecutul său.

Astrologul Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 22 – 28 octombrie 2022, care vine cu vești bune în privința banilor pentru unii nativi. Între timp, unele zodii rezolvă niște probleme mai vechi.

Horoscop Urania

Berbec

ADVERTISING

Au o discuție care îi ajută să clarifice anumite probleme și vor reveni la sentimente mai bune cu partenerul de cuplu. Sunt preocupați de bani și au de rezolvat chestiuni financiare, materiale sau patrimoniale. S-ar putea să pună bazele unor proiecte care să le ofere un nou început în viață.

Taur

Venus va intra în zodia Scorpionului din 23 octombrie, lucru care va avea o influență pozitivă în sectorul relațiilor parteneriale ale acestor nativi. Taurii vor avea un spirit de observație mai bun în următoarea săptămână.

Vor relua legătura cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp sau vor reface o prietenie,  după cum a menționat astrologul Urania în horoscopul săptămânal. Totodată, vor clarifica anumite neînțelegeri din trecut.

Gemeni

Au parte de echilibru în relația cu persoana iubită. Ar putea apărea probleme la locul de muncă sau la condițiile anumitor plăți. Vor reface niște legături oficiale și își vor relua o muncă pe care au întrerupt-o la începutul anului.

Rac

Au întâlniri plăcute cu rude și pot rezolva niște probleme de familie. Există chiar șansa de a se împăca cu cineva din familie. Planeta Venus care intră în zodia Scorpion va face ca atracția dintre parteneri să fie mai puternică, dar și gelozia unuia dintre ei.

ADVERTISING

Leu

Comunicarea este foarte bună la începutul săptămânii, primesc vești interesante și sfaturi. Sunt optimiști, au energie și simt nevoia să-și exprime calitățile personale, probabil prin participarea la concursuri sau întreceri.

Fecioară

Sunt șanse să primească o mărire de salariu în urma unei promovări la locul de muncă. Planeta Venus, care va intra în zodia Scorpionului, le va permite să afle niște secrete sau detalii ascunse.

Sunt energici și ambițioși, dorindu-și să învețe cât mai multe. Vor rezolva chestiuni oficiale, dar și anumite probleme de familie.

Balanță…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 octombrie 2022. Taurul reia legătura cu cineva din trecut

ADVERTISING
ADVERTISING