HOROSCOPUL RUNELOR 23-29 IANUARIE 2023

Horoscopul Runelor 23-29 ianuarie 2023
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Iata detaliile pentru fiecare semn astrologic in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te așteaptă o săptămână promițătoare pentru tot felul de activități, fie ele personale sau profesionale. Astfel, toată munca ta importantă este finalizată la timp, fără probleme și te simți relaxat. Runa etalata – Mannaz : Mannaz este runa umanitatii si a umanului in general, tu, corpul tau, mintea ta, egoul tau, lumea si oamenii. Prietenii, familia, asociatii. Semnifica toleranta si minte deschisa, caritate, dedicare, consideratie pentru altul si bunatate. Mannaz este simbolul rasei umane si a naturii umane obisnuite din fiecare barbat sau femeie.

Suntem intr-o familie de oameni dar totusi singuri in viata si in calatoria spre moarte. Mannaz este inteligenta, creativitate, vorbit, planificare in avans si implica colaborarea dintre doua persoane pentru un bine comun si pentru o lume mai buna. Progresul în carieră este, de asemenea, posibil atâta timp cât păstrezi o abordare dinamică. Atitudinea ta pozitivă îți va ușura lucrurile și te va ajuta să atingi noi repere și noi culmi, așa că bucură-te de tot ce te așteaptă. Ai parte de protecție divină și tot Universul te susține în această săptămână.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În general, va fi o săptămână agitată, cu activitate crescută. Emoția sau acțiunea nu vor lipsi din viața ta în această perioadă. Din punct de vedere mental, te-ai simți ușor împovărat din cauza muncii în așteptare pentru viitor și te-ai stresat din foarte multe cauze. Runa etalata – Othila : Nu tine cu dintii de o relatie, mai ales daca te sprijini prea mult pe trecut si pe momentele de intelegere si intimitate. Trecutul nu se intoarce iar runa iti arata ca poate fi necesar sa spui stop. Totusi, ti se recomanda o atitudine pasiva rezonabila, oricare ar fi situatia acum.

Totul se va rezolva de la sine. Nu face tu miscari bruste, nu rupe tu legaturile, doar asteapta. Pare că stresul nu se termină și în această săptămână te vei simți extrem de incomod și neliniștit, când te vei uita la teancul de fișiere în așteptare. Este necesar să termini tot ceea ce este în așteptare și să pui la punct toate lucrurile. Fii calm, te așteaptă lucruri frumoase odată ce te eliberezi și scapi de problemele urgente.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este posibil să te aștepte o săptămână mai dificilă, cu mai multe probleme care te împiedică și care fac ca problemele importante să fie aduse la suprafață în plan principal. Lucrul, precum și problemele personale vor fi presate și s-ar putea să existe un sentiment de deranj, dar ține-ți răbdarea. Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa aduce mesajul unei vindecari.

Soarele reprezinta sursa energiei vitale, iar aparitia acestei rune indica o rezolvare pozitiva a unei situatii de natura medicala. Problemele importante ar trebui să nu fie amânate, ci să fie rezolvate. De asemenea, este posibil să fi făcut o greșeală sau să fi spus unele lucruri care nu trebuiau spuse față de o persoană din familie sau de la serviciu. Alege să faci ce este corect și să repari situația creată.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deși te așteaptă o săptămână uimitoare marcată de progrese semnificative în afaceri, precum și în materie de muncă și să fii surprins când afacerea sau munca ta începe brusc să parcurgă calea progresului, vei simți nevoia să te conectezi profund cu latura ta interioară și spirituală. Runa etalata – Wunjo : Daca vrei un sfat pe un subiect ce te preocupa, iata care este : incearca sa nu iti lasi indoielile sa iti innegureze sufletul, dar nici minciunile si nesinceritatea sa iti strice relatiile.

Nu sari la concluzii pripite, nu face presupuneri ce au legatura cu modul tau de gandire. Incearca sa intelegi absenta temporara a luminii ca semn ca ai de invata sa privesti prin intuneric. Si nu te indoi : ai suficienta putere sa faci asta. Astfel, următoarea săptămână va fi cuprinsă de o energie mistică, vei petrece timp singur, doar cu tine și cu Divinitatea, sens în care vei profita de această conexiune, pentru a afla anumite răspunsuri la întrebări care te frământă și care au fost tot timpul de altfel, în interiorul tău. Fă ce simți, eliberează-te, conectează-te cu sinele tău și Creator la un alt nivel.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru nativii din zodia Leu, aceasta este în general o săptămână pozitivă, munca și cariera devenind o prioritate. Îți vei concentra toată atenția asupra vieții tale profesionale, având în vedere că în ultima vreme randamentul tău a fost mai scăzut, pentru că te-ai stresat și te-ai îngrijorat peste măsură. Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna “nimic” ci inseamna “orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare.

Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin. Așadar, săptămâna aceasta va fi deosebit de plină de evenimente și din punct de vedere social este o săptămână pozitivă, așa că dacă ai fi suficient timp pentru o ieșire socială, atunci ar fi bine să participi la ea. Demonstrează-ți ție în primul rând de ceea ce ești capabil, apoi celor din jurul tău.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOPUL RUNELOR 23-29 IANUARIE 2023