STIRI

Inconstienta MAXIMA: Eveniment cu 300 de oameni, la Navodari

Intr-un camping din Navodari a avut loc un eveniment la care au participat circa 300 persoane. Organizatorii au fost amendati cu 34.000lei.

Organizatorii unui eveniment de pe plaja unui camping din Navodari, la care au participat circa 300 de persoane au fost amendati cu 34.000lei, anunta, sambata, Politia din Constanta.

Vineri, pe plaja unui camping din orasul Navodari, a avut loc un eveniment cultural artistic organizat de societate comerciala, intitulat, „Dor de mare”

„Anterior desfasurarii evenimentului, atat primaria Navodari cat si reprezentati ai Politiei Constanta GJM „Tomis” Constanta, ISU Dobrogea si DSP Constanta, au fost sesizati prin solicitare scrisa de catre societatea comerciala in cauza prin care aducea la cunostinta ca va avea loc un concert de muzica electronica. Dupa primirea solicitarii, reprezentantului societatii i s-a pus in vedere de catre organele abilitate sa respecte normele de prevenire a raspandirii COVID-19. Astfel, acesta a asigurat ca va lua toate masurile pentru a respecta normele legale in viguare”, potrivit sursei citate.

In noaptea vineri spre sambata politisti, jandarmi, pompieri si reprezentanti ai organelor abilitate au efectuat controale la locul manifestatiei, ocazie cu care s-a constata faptul ca normele legale de protectie sanitara sunt respectate, la eveniment participand astfel aproximativ 300 persoane.

„In fapt au fost constatate nereguli, in sensul ca nu erau respectate masurile sociale instituite in situatii epidemiologice si conform art. 30 lit. h din H.G 857/2011, reprezentantul societatii a fost sanctionat cu 30.000lei. Totodata intrucat la eveniment se difuza muzica cu volum perturbator, reprezentantul societatii comerciale a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1500lei, conform art. 2 pct. 26 din Legea 61/1991. Reprezentantii I.S.U Dobrogea al judetului Constanta, au constatat faptul ca nu sunt asigurate in totalitate elementele incombustibile din alcatuirea scenei, sens in care conform art. 1 alin. 3 lit. o) si u) din H.G. 537/2007, societatii comerciale i-au fost aplicate, doua sanctiuni, contraventionale a cate 2.500lei, iar pentru abateri la normele de prevenire a incendiilor au fost aplicate 4 advertismente” preziceaza Politistii Constanteni.

In continuare Politistii monitorizeaza fapta.

Lasă un răspuns