STIRI

Jador a făcut anunțul care i-a uimit pe toți fanii. De ce se întoarce cântărețul pe băncile școlii

Jador a făcut anunțul care i-a uimit pe toți fanii săi. Cântărețul a decis să se întoarcă pe băncile facultății la anul pentru a-și duce studiile de masterat la bun sfârșit.

Jador a făcut anunțul care i-a surprins pe toți fanii săi. Interpretul de muzică de petrecere se va întoarce pe băncile școlii, la Academia de Studii Economice.

Jador, anunțul care i-a uimit pe toți fanii. Cântărețul se întoarce la facultate

Cântărețul a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Jador s-a înscris din nou la Academia de Studii Economice pentru a-și finaliza studiile de masterat.

Din cauza faptului că s-a concentrat pe cariera muzicală, Jador nu a mai apucat să ducă la bun sfârșit masteratul, motiv pentru care a decis să-l termine la anul.

Artistul va studia o singură materie tot anul și va susține lucrarea de disertație.

“Am o super veste pentru voi. La anul o să fiu și eu student în cadrul Academiei de Studii Economice din București, la secțiunea Comunicare. O să dau disertația. O să fac o singură materie tot anul.Nu am mai apucat să termin masterul, că m-a luat celebritatea prin surprindere. Mai am un singur obiect.”, a transmis Jador pe Instagram.

Jador le-a mai spus fanilor că are planuri și după ce termină cu disertația. Cântărețul se gândește să se înscrie la doctorat în viitor, însă nu este sigur că își dorește acest lucru.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 va cântări această decizie și le-a cerut și părerea urmăritorilor.

“Nu știu daca merită sa mai fac si doctoratul. Poate pare comic, pare altfel decât sunt, de fapt. Sunt și așa și așa. Credeți că ar fi bine să fac și doctoratul? Sunt foarte emoționat. Aștept părerile voastre, vă rog.”, a mai spus el.

Jador s-a afișat cu noua iubită

La câteva săptămâni după ce a recunoscut că are o relație, Jador s-a afișat în public alături de actuala parteneră.

Femeia care l-a făcut să o uite pe Georgiana Elisei este Alexandra Dobia, nepoata bunicii Gherghina, care a devenit virală pe TikTok.

Cu toate acestea, artistul nu a filmat fața iubitei sale și nu i-a dezvăluit identitatea, dar fanii au aflat despre cine este vorba.

Cântărețul de manele a spus că merge destul de des la iubita iubita lui, care nu locuiește în România, ci în Spania, la Madrid.

În cadrul unei emisiuni online, Jador a spus despre partenera sa că este o persoană inteligentă, care vorbește cinci limbi străine.

“Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă.

Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto. Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală.”, a descris-o Jador pe iubita lui, în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu.