HOROSCOP & ASTROLOGIE

Sfatul zilei de luni, 29 august 2022. Peștii trebuie să se lase ghidați de sentimente

Cititorii în stele au oferit sfaturi importante pentru nativii zodiacului. La ce trebuie să fie atenți în prima zi a săptămânii? Unele semne zodiacale își rezolvă problemele emoționale.

Astrele au sfaturi prețioase pentru cele 12 semne zodiacale. Luni, 29 august 2022, o parte dintre nativi trebuie să-și asculte sentimentele, iar alții sunt căutați pentru sfaturi și sprijin.

Sfatul zilei de luni, 29 august 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

ADVERTISING

Vorbește deschis despre sentimentele tale și nu te teme să spui ceea ce simți. Amintește-ți să-ți acorzi și ție puțin timp.

Taur

Gândurile te-ar putea purta către o relație pe care încerci să o uiți. Nu rămâne blocat pe micile detalii sau te-ai putea simți copleșit.

Gemeni

Nu ezita să deschizi gura și să spui ce ai în minte, deoarece știi exact cum să-ți alegi cuvintele potrivite. Simte-te liber să te distrezi cu prietenii, dar menține cercul restrâns pentru a evita dramatismul.

Rac

Este zi bună pentru a-ți rezolva problemele emoționale. Dacă au existat situații tensionate în familie sau cu prietenii, acum este momentul potrivit pentru discuții lămuritoare.

Leu

Este un moment pentru a împărtăși idei și de a procesa informații noi. Cuvintele tale sunt ascultate cu atenție și ai putea fi privit drept un lider.

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Sfatul zilei de luni, 29 august 2022. Peștii trebuie să se lase ghidați de sentimente

ADVERTISING