STIRI

Sofer aproape decapitat in capitala dupa ce a intrat cu masina intr-o camioneta cu cherestea

Un şofer în vârstă de 58 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost aproape decapitat în urma unui accident cumplit ce a avut loc sâmbătă după-amiază, pe şoseaua Colentina din Bucureşti. Bărbatul gonea cu mare viteză şi a intrat în plin într-o autoutilitară încărcată cu lemne, ce aştepta semnalul verde la semafor.

Un bărbat de 58 de ani este la spital în stare critică. A intrat cu mașina într-o camionetă încărcată cu lemne, oprită la semafor. Nu se știe de ce nu a reușit să oprească.

ADVERTISING

S-a dus, aparent, în viteză mare de pe banda a doua direct în vehiculul care aștepta pe prima bandă.

În urma impactului, lemnele au căzut, au spart parbrizul și l-au rănit grav pe șofer. Poliția a deschis o ancheta pentru a lamuri împrejurările.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă cum trei maşini aşteaptă culoarea verde a semaforului. La un moment dat, din spate apare o altă maşină care goneşte cu mult peste viteza legală şi fără nicio intenţie de frânare la semafor. Impactul cu autoutilitara a fost atât de violent încât parbrizul şi airbag-urile au fost distruse complet de scândurile care depăşeau lungimea vehiculului. Bucăţile din lemn aproape că l-au decapitat pe şoferul care a provocat accidentul. „A fost restricţionată circulaţia pe sensul de intrare în municipiul Bucureşti, iar în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 58 de ani care a fost transportat la spitalul Floreasca.”, a declarat Andra Arsintescu, de la Brigada Rutieră Bucureşti. Bărbatul a fost internat la terapie intensivă cu traumatism cranian complex. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.   Şoferul autoutilitarei nu poate să-şi explice din ce motiv nu a frânat bărbatul: “Eram la volan, stateam la semafor. Aveam Audi negru in fata mea si, deodată, am auzit o bubuitura. A venit cu viteza foarte mare din spate. Peste 100, viteza foarte mare. N-am mai vazut nimic, am vazut alb”.   Procurorii i-au deschis dosar penal şoferului autoutilitarei şi verifică dacă lemnele erau transportate conform legii. Codul Rutier interzice transportul obiectelor mai lungi decât maşina, dar există şi câteva excepţii. De pildă, este permis acest lucru doar dacă şoferul are autorizaţie şi dacă a semnalizat corespunzator marfa.   În legătură cu cauza producerii accidentului, anchetatorii iau în calcul şi o defecţiune tehnică sau chiar o afecţiune medicală a şoferului.

SURSA: CIOLEX.RO
ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns