STIRI

VIDEO Şicanare în trafic, finalizată cu bătaie

În apropiere, la aproximativ 100 de metri depărtare de locul incidentului, pe aceeaşi stradă se află sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

Din imagini, pare că cei doi s-ar fi şicanat în trafic. Ulterior, Poliţia a confirmat faptul că s-au depus două plângeri: una pentru agresiune şi cealaltă pentru şicanare în trafic, din partea celor doi bărbaţi implicaţi.

În filmare se vede cum şoferul agresat din maşina de culoare vişinie, pare să conducă oarecum haotic – deşi rulează pe prima bandă se află periculos de aproape de cea de-a doua bandă şi implicit de maşina agresorului.

Pe o reţea de socializare, un participant la trafic a comentat în privinţa celor întâmplate, precizând că a fost martorul conducerii haotice a şoferului agresat: „Bărbatul din maşina vişinie este… un pericol în trafic. Am mers în spatele lui de la Căzăneşti (cartier mărginaş – n.r.) până în oraş, când l-am depăşit. Era să facă praf mai multe maşini. cât şi pe mine şi pe domnul care îl agresează. Normal, domnul cu maşina neagră nu trebuia să apeleze la violenţe”, a mai spus acesta în final.   

Poliţia Vâlcea a venit cu precizări pe această temă: „În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări.”