HOROSCOP & ASTROLOGIE

Zodia care va avea o serie de cumpene la început de aprilie. Vine o perioadă încărcată. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie poate face o mare greșeală. E bine să fie atentă la anumite situații și să știe cum să reacționeze, astfel încât să nu complice lucrurile.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. O zodie poate să facă multe, dacă este atentă la detalii și nu o să se grăbească.

ADVERTISING

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Gemenii sunt cei care au parte de niște probleme, pe care însă le pot rezolva dacă sunt atenți.

Nativii acestei zodii au o ”armă” pe care trebuie să învețe cum să o folosească. De asemenea, indiferent de cât de bine sau rău merg lucrurile, nu trebuie să existe jigniri.

„Cu Mercur în tranzit prin Berbec, antemergător la Soare, încercările se vor rezolvate cu istețime. Probe existențiale foarte serioase, unde tridentul – ca și armă – ajută. Este important cum îl folosiți. Câtă vreme cuvântul rămâne sfânt și nu este armă, nu rănește și jignește, lucrurile funcționează foarte bine”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru vine cu un sfat esențial pentru această zodie

Astrologul spune că cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea experimenta momente în care vor să răbufnească. Nu e însă cazul de critici sau diferite atacuri.

Următoarea perioadă este despre vigilență când vine vorba de cuvinte. De asemenea, nua r strica nici puțină conectare cu natura în următoarele zile.

ADVERTISING

„Sunt momente în care, ca să pui punctul pe i, trebuie să spui răspicat. Nu ataca, nu fi critic, dar fi autocritic. Fiți atenți la ce spuneți și cum spuneți. Trebuie să existe o purificare substanțială. Seva de nou trebuie să curgă prin voi. Atenție la relația cu natura! Încărcați-vă de viața primăvăratică, aveți nevoie de asta”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

ADVERTISING
ADVERTISING