HOROSCOP & ASTROLOGIE

Zodii care au de câștigat înainte de Crăciun. Norocul îi lovește din plin la final de an

Au mai rămas câteva săptămâni până vom întâmpina Crăciunul, una dintre cele mai iubite sărbători de către români. Considerat o perioadă în care minunile au loc, de Crăciun trei zodii vor trage lozul câștigător la Loto. Viața lor se va schimba radical, iar sărbătorile din acest an vor fi unele memorabile.

Astrele au pregătit o serie de surprize nativilor care au fost cuminți și au avut grijă să materializeze în cele mai oneste moduri dorința lor de a câștiga mai mulți bani. Traiul amar, nefericit, va rămâne doar o amintire tristă pentru nativii născuți în Capricorn, Balanță și Gemeni.


Capricorn

ADVERTISING

Capricornii nu cred în noroc, dar își încearcă șansele cu un bilet despre care încă nu știu că va fi unul câștigător. Mereu merg pe premiza că este mult mai important să câștige prin forțe proprii fiecare bănuț, motiv pentru care nu cred în jocurile care le scot norocul în cale.

Totuși, la insistențele unor prieteni, Capricornii își vor da lor provocarea de a testa șansele de a câștiga la Loto, printr-o singură încercare. Din fericire, norocul va fi de partea lor de data aceasta și îi va ajuta.

Balanță

Balanțele își vor vedea visul cu ochii. Chiar dacă și-au pierdut orice speranță că viața lor va căpăta o altă nuanță, de sărbători vor vedea că minunile există, căci nu mare le va fi mirarea să afle că au câștigat o sumă frumușică de bani, cu biletul lor la Loto.

Astrele le recomandă să fie chibzuiți și să aibă grijă cum și în ce fel își drămuiesc fiecare bănuț. Le recomandă să nu cadă pradă tentațiilor și să facă doar investițiile necesare.

Gemeni

Gemenii visează demult la un astfel de moment în care să câștige la Loto premiul cel mare. Mulți sau puțini bani, important este că pentru acești nativi viața va căpăta o altă culoare după ce aleg să bage un bilet la Loto. Din fericire, vor avea ocazia acum să petreacă sărbătorile așa cum și-au dorit, fără a mai duce grija banilor.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING