SANATATE

Adăugați 2 lingurițe. Amesteci ulei de nucă de cocos in cafea dimineața si arzi o tonă de calorii

Bei cafea în fiecare dimineață? Dacă da, următoarea rețetă de cremă de cafea este cu siguranță ceva ce veți dori să încercați (dacă vă place cremă). Acest cremă de cafea nu numai că vă va face cafeaua mai sănătoasă, ci vă va ajuta și la stimularea metabolismului.

Cum să faci crema de cafea cu ulei de cocos

Raporturile pentru această rețetă pot fi ajustate după gustul dumneavoastră. Deci, dacă nu vă place cafeaua dulce, reduceți sau săriți mierea.

ADVERTISING

Ingrediente :

  • 3/4 cană de ulei de cocos
  • 1/2 cană miere crudă
  • 1 linguriță. pudră de scorțișoară ceylon
  • opțional: 1 lingură. praf de cacao crud

Instrucțiuni :

  1. Se amestecă toate ingredientele într-un castron și se amestecă până când sunt bine combinate.
  2. Păstrați amestecul de cremă de cafea într-un borcan de sticlă.

Cum se utilizează crema de cafea cu ulei de cocos

Pregătește ceașca ta preferată de cafea. Adăugați 1-2 linguri. de cremă de cafea cu ulei de nucă de cocos în cafea în timp ce este încă fierbinte. Apoi, amestecați cafeaua și cremă la mare timp de aproximativ 5 secunde. Și gata!

Cum functioneaza

Ceea ce face uleiul de cocos atât de special este că conține acizi grași cu lanț mediu, în loc de acizi grași cu lanț lung.

Acizii grași cu lanț mediu la intrarea în corpul dvs. sunt folosiți rapid pentru energie, ceea ce conferă metabolismului un impuls util (1).

ADVERTISING

De fapt, un studiu a arătat că consumul de 1 până la 2 linguri de grăsimi cu lanț mediu, cum ar fi uleiul de nucă de cocos pe zi, a crescut cheltuielile de energie cu 5% – acest lucru totalizează la 120 de calorii pe zi pentru o persoană medie (2).

ADVERTISING
ADVERTISING