HOROSCOP & ASTROLOGIE

Câți bani poți avea, conform cifrei destinului. Mihai Voropchievici: „Trăiesc pe picior mare”

Mihai Voropchievici a transmis care sunt acele persoane care pot deveni bogate, conform cifrei destinului lor. Iată cum se calculează aceasta și ce a transmis numerologul.

Mihai Voropchievici a transmis ce șanse ai de a deveni bogat și câți bani poți avea, în funcție de cifra destinului. Iată care sunt șansele pentru cele nouă cifre ale destinului.

Mihai Voropchievici a transmis cine sunt cei cu noroc la bani

ADVERTISING

Mihai Voropchievici a transmis mai întâi cum se calculează cifra destinului și apoi care sunt norocoșii care, conform acesteia, pot deveni cu adevărat bogați.

„Cifra de destin stabileşte caracteristicile. Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. Exemplu: 7.01.2003 – 7+1+2+3 =13. 1+3=4”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cifra destinului 1

Pentru cifra destinului 1, Mihai Voropchievici a transmis că posesorii acesteia au foarte mult curaj și acționează atunci când vor ceva și tocmai de aceea pot avea postură de șefi. Sunt aceia care preferă să lucreze singuri și pot deveni oameni de afaceri sau antreprenori.

”Pot deveni latifundiari”, a transmis numerologul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cifra destinului 2

Pentru cifra destinului 2, Mihai Voropchievici a transmis că acești oameni pot deveni bogați, dar trebuie să nu uite să te pună pe primul plan.

ADVERTISING

Aceștia sunt oamenii aleși și tocmai de aceea pot avea abilități care vindecă. Este vorba despre medici sau asistenți medicali.

Cifra destinului 3

Oamenii care au cifra destinului 3 sunt veseli și mereu într-o buna dispoziție. Trebuie să aibă grijă să nu fi răutăcioși la adresa celorlalți și aceștia pot deveni actori, scriitori prezentatori – sunt creativi.

Cifra destinului 4…

Citeste continuarea articolului: Câți bani poți avea, conform cifrei destinului. Mihai Voropchievici: „Trăiesc pe picior mare”

ADVERTISING
ADVERTISING