HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Câți bani poți avea, conform cifrei destinului. Mihai Voropchievici: „Trăiesc pe picior mare”

Mihai Voropchievici a transmis care sunt acele persoane care pot deveni bogate, conform cifrei destinului lor. Iată cum se calculează aceasta și ce a transmis numerologul.

Mihai Voropchievici a transmis ce șanse ai de a deveni bogat și câți bani poți avea, în funcție de cifra destinului. Iată care sunt șansele pentru cele nouă cifre ale destinului.

Mihai Voropchievici a transmis cine sunt cei cu noroc la bani

Mihai Voropchievici a transmis mai întâi cum se calculează cifra destinului și apoi care sunt norocoșii care, conform acesteia, pot deveni cu adevărat bogați.

„Cifra de destin stabileşte caracteristicile. Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. Exemplu: 7.01.2003 – 7+1+2+3 =13. 1+3=4”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cifra destinului 4

Cei care au cifra destinului 4, sunt oamenii muncitori care planifică înainte să facă ceva. Aceștia sunt de foarte mare încredere, dar au foarte puțin prieteni.

Din linia meseriilor, aceștia pot fi arhitecți, directori, persoane logice care se bazează pe acest concept în viața de zi cu zi.

Cifra destinului 5

Persoanele care au cifra destinului 5 sunt acele persoane libere, care nu pot sta mult locului. Același lucru se aplică și în cazul căsătoriilor.

Persoanele care au cifra destinului 5 au diverse talente, idei noi și pot fi reporteri, jurnaliști sau investigatori.

Cifra destinului 6

Aceia care au cifra destinului 6 au darul convingerii și pot avea mare succes în viața lor datorită acestui lucru. Sunt persoane afective și tocmai de aceea pot deveni învățători, profesori sau chiar terapeuți.

Cifra destinului 7

Persoanele care au cifra destinului 7 rezolvă foarte repede probleme și vor să descopere spiritualitatea. Misterele îi atrag și pot fi psihiatri.

Cifra destinului 8

Cei care au cifra destinului opt vor să fie proprii lor angajați. Pot avea mare succes în afaceri.

„Aştia trăiesc pe picior mare. Sunt nişte oameni care au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă faţă de lume. E greu să intri sub pielea lor.

Sunt oameni de afaceri minunaţi, proiect manager, avocaţi”, a transmis Mihai Voropchievici.

Cifra destinului 9

Persoanele care au cifra destinului 9 sunt mereu dispuși să le dea o mână de ajutor celor din jurul lor.

Nu pun preț pe partea materială, dar au noroc la bani, a mai transmis numerologul.