HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Balanțele au multă energie

Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Balanțele sunt pline de energie. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

Horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022, prezentat de Camelia Pătrășcanu, anunță vești bune pentru mai mulți nativi. Unele zodii au succes la locul de muncă.

Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

Leu

Comunică și au idei la începutul săptămânii, discută cu multe persoane. Pot apărea tensiuni în cuplu sau în casă în a doua parte a săptămânii din cauza faptului că vor să fie lăsați în pace. Se distrează și au parte de experiențe inedite la final de săptămână.

Fecioară

Au discuții despre bani și negociază un proiect sau o funcție în primele trei zile ale săptămânii. În a doua parte a săptămânii trebuie să se uite cu atenție pe acte, mai ales dacă se implică într-o colaborare. E bine să discute cu niște specialiști în domeniu.

Balanță

Au multă energie la începutul săptămânii și sunt foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor și se adaptează imediat, spun cuvintele potrivite. E bine să onoreze întâlnirile pe care le au în program. Au discuții în legătură cu banii în a doua parte a săptămânii, iar în weekend călătoresc.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie mai atenți la aspectele legale, să consulte hârtiile. Pot conta mai mult pe intuiție în a doua parte a săptămânii, inclusiv în plan social și la job. Trebuie să fie atenți la cheltuieli în weekend.

Săgetător

Acești nativi sunt foarte sociabili la începutul săptămânii, poate vor să le facă celorlalți o impresie bună și chiar vor reuși acest lucru. Ar trebui să fie mai calmi, dar și mai atenți la starea de sănătate în a doua jumătate a săptămânii. E important să fie grijulii la job, mai ales dacă apar schimbări.

Capricorn

Au relații profesionale bune, dar și cu autoritățile. Își expun punctul de vedere și ating aspectele importante, se descurcă și dacă e vorba despre subiecte delicate. Au simțul dreptății și al adevărului. La finalul săptămânii ar trebui să fie atenți la sănătate.

Vărsător

Cunosc foarte bine aspectele legale la începutul săptămânii și trebuie să fie corecți și verticali din punct de vedere moral, după cum a explicat astrologul Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Trebuie să fie mai exigenți cu ei la locul de muncă în a doua jumătate a săptămânii. Își petrec weekend-ul cu prietenii.

Pești

Colaborează cu cineva la început de săptămână și pot depinde de persoana respectivă. Trebuie să stabilească anumite limite cu această persoană. Se înțeleg bine și cu oamenii apropiați. În a doua parte a săptămânii se conturează proiecte care necesită cheltuieli bine planificate. Muncesc și în weeknd.