HOROSCOP & ASTROLOGIE

Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Balanțele au multă energie

Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Balanțele sunt pline de energie. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

Horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022, prezentat de Camelia Pătrășcanu, anunță vești bune pentru mai mulți nativi. Unele zodii au succes la locul de muncă.

Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

Berbec

Săptămâna începe bine pentru Berbeci, care sunt convingători și pot atrage oamenii de partea lor. Pot apărea tensiuni în relații în a doua parte a săptămânii din cauza problemelor cu banii. În weekend călătoresc și se relaxează.

Taur

Au discuții utile cu echipa de la locul de muncă și sunt pe aceeași lungime de undă cu ceilalți, mai ales atunci când e vorba de bani. Spre finalul săptămânii au tendința de a controla sau de a fi atenți cu sentimentele celorlalți.

Gemeni

Sunt creativi și plini de umor la începutul săptămânii. Atrag mulți prieteni și văd partea bună a lucrurilor. Trebuie să ia lucrurile mai în serios în a doua parte a săptămânii, mai ales la job și în planul sănătății. Apar discuții conjugale în weekend.

Rac

Racii sunt preocupați de locuință, de cămin la început de săptămână. Aud lucruri pe care nu trebuie să le transmită mai departe și pun cap la cap niște informații. Fac planuri alături de membrii familiei. În a doua jumătate a săptămânii vor să se asigure că sunt iubiți și apreciați pentru ceea ce fac.

Leu…

Citeste continuarea Zodiilor din Camelia Pătrășcanu dezvăluie horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Balanțele au multă energie