HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Zodiile de apă dau de greutăți

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022: zodiile de apă dau de tot felul de grele încercări. Septembrie nu începe tocmai bine mai ales pentru Raci și Pești.

Horoscopul karmic pentru perioada 29 august – 4 septembrie 2022 așază lucrurile și le pune pe făgașul normal, doar că asta va presupune suferință pentru anumiți nativi.

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

ADVERTISING

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) intră într-o nouă etapă a vieții lor, una a maturității. Gemenii nu vor mai lua hotărâri la primul impuls, ba chiar se vor consulta din ce în ce mai mult cu cei din jur pentru fiecare lucru pe care vor să îl facă.

Zodiile de pământ, perioadă excelentă din punct de vedere profesional

Vărsătorii sunt într-o continuă visare. Au foarte multe planuri, foarte multe dorințe. Doar timp le trebuie pentru fiecare deziderat. Cât despre Balanțe, acestea se vor pune în niște situații care le va scoate la iveală calitățile manageriale.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) își vor mai tempera anumite porniri. Vor fi puse în situații în care li se testează inteligența, răbdarea, perspicacitatea. Săgetătorii și Leii fac față cel mai bine. Berbecii pot claca în anumite locuri.

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) dau tot ce au mai bun pentru a demonstra tuturor că sunt oameni de bază. Fecioarele muncesc fără oprire, iar Taurii și Capricornii vin cu idei noi, poate chiar cu planuri investiționale.

E o săptămână perfectă din punct de vedere profesional pentru aceste trei zodii.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING