Continuare: Horoscop 19 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia luată prin surprindere de o declarație de dragoste

Horoscop 19 martie prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare.

Vibrația zilei este 1 și e bine să o luăm de la început cu mai mult elan.

Horoscop 19 martie 2023 – RAC

O să răscoliți pe la fondurile de rezervă, ca să luați câte ceva pentru ai voștri și să vedeți dacă vă rămân bani pentru o escapadă turistica.

Vă invită cineva la o masă festivă, cu un prilej anume și v-ați putea duce.

O să dedicați câteva ore bune familiei, dar puteți avea și program de voie, în doi sau cu prietenii, cum doriți.

Horoscop 19 martie 2023 – LEU

Întâlnire cu cineva care o să vă comunice decizia pe care a luat-o și câte ceva mai poate fi schimbat, în funcție ce vă doriți și voi.

O să aflați cui îi pasă de voi că o să primiți ceva în dar și viața voastră sentimentală poate lua o nouă turnură.

O plimbare dus întors pe la prieteni, rude v-ar detensiona, sau poate preferați să dați o fugă până la munte și să vă întoarceți până la noapte.

Horoscop 19 martie 2023 – FECIOARĂ

Poate fi o zi specială pentru voi, în care să faceți cunoștință cu cineva care o să va însoțească în viață, ori poate vă dați acceptul pentru o căsătorie.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să construiți o relație frumoasă.

O să-i strângeți pe toți ai voștri la masa de duminică și poate aveți să le și comunicați ceva foarte important, o logodnă sau poate o căsătorie.

Horoscop 19 martie 2023 – BALANȚĂ

Într-un cerc de prieteni e cineva care o să vă atragă atenția și o să vă bucurați de o comunicare pe care n-ați mai întâlnit-o până acum.

O să vă descurcați cu banii, o să vă ajungă dacă vreți să dați o fugă pe undeva prin țară.

E posibil să întâlniți pe cineva la un prânz, un brunch și să continuați să vă vedeți, pentru că o să descoperiți multe în comun.

Horoscop 19 martie 2023 – SCORPION

Se pare că o să vă achitați de o obligație morală, să-i duceți într-o plimbare pe niște prieteni care vor să petreceți mai mult timp împreună.

Poate o să aflați încotro se îndreaptă relația voastră și o să poată fi vorba și despre căsătorie.

Se poate să intrați la cheltuială, ca vă duceți la un eveniment care e costisitor și prin faptul că poate trebuie să cumpărați și cadou și să vă îmbrăcați.

Horoscop 19 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate le faceți cinste prietenilor cu ocazia unui succes recent și fie ieșiți în oraș, fie faceți o tratație la voi acasă, că musafirilor le place la voi, că sunteți gazde bune.

Poate mai faceți niște comenzi online, ca să luați diverse lucruri pentru casă, de sărbători.

O să vă bucurați de întâlnirea cu cineva care vă invită în oraș și se poate lega o frumoasă poveste de dragoste. O să vedeți că așa e.

Horoscop 19 martie 2023 – CAPRICORN

Vă dați întâlnire cu rudele apropiate că o fi ceva important de hotărât sau poate sărbătoriți ceva și o să fie o atmosferă destinsă.

O să aveți grijă de familie, îi scoateți pe ai vostri la plimbare și vă oferiți și vouă o recreație că ați muncit destul.

Ziua e presărată cu surprize care mai de care, dar și înăuntrul vostru e ceva, ca vreți să vă faceți viața mai frumoasă și vouă și celor din jur.

Horoscop 19 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să dați nas în nas cu cineva care e cam nedumerit și are nevoie de niște răspunsuri legate de o relație care a fost și-ar mai putea continua.

E posibil sa va treziți cu niște bani în cont, ca v-au intrat de ieri și o să aveți cu ce să dații o raită pe afară.

E un moment festiv și poate sunteți și voi implicați că o fi cineva din familie și o să fie totul la superlativ.