HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 19 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia luată prin surprindere de o declarație de dragoste

Horoscop 19 martie prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare.

Vibrația zilei este 1 și e bine să o luăm de la început cu mai mult elan.

Horoscop 19 martie 2023 – PEȘTI

ADVERTISING

Noutăți, vine cineva care vă scoate la plimbare și are să vă facă vreo mărturisire, o declarație de dragoste, și o să aveți o stare de spirit deosebită.

Întrevedere cu cineva care s-ar putea să aibă ceva foarte important de declarat, poate fi un adevăr care a fost ținut secret.

O să vă cam scape banii printre degete așa, cu toate că v-ați făcut voi un buget anume. Dar ce te faci cu neprevăzutele, că nu-s puține.

Horoscop 19 martie 2023 – BERBEC

Se poate să plecați și cu treabă și de plăcere pe undeva și mai rămâneți o zi, două, ca să vă și relaxați într-o stațiune de agrement.

O să le faceți o surpriza copiilor, poate le-ați promis ceva, că îi duceți într-un anume loc de joacă și o să vă conformați.

ADVERTISING

Prietenii vă scot la întrunire de grup. Poate vă duceți la un concert, la o competiție sportivă, la un party, e animație la voi.

Horoscop 19 martie 2023 – TAUR

Poate dați o petrecere, chiar și retrasă și o să revedeți niște oameni care v-au lipsit și o să reluați preocupările comune.

O să dați curs unei invitații să plecați pe undeva, să vă duceți la o cununie civilă, religioasă, e un eveniment festiv.

Vești bune aici, noutăți care să vă aducă inspirație să știți ce proiecte să lansați la apă, vin momente importante la voi.

Horoscop 19 martie 2023 – GEMENI

O să vă fie apreciate niște performanțe și poate o să treceți într-o altă ligă valorică, dacă un juriu o să vă acorde validare.

Poate se organizează un meci, o fi un concurs, ceva cu iz festiv tot o să fie și cu șanse de succes.

O să puteți pune capăt unui conflict și să aveți o relație sentimentală frumoasă, în sfârșit, așa cum ați visat.

ADVERTISING

Horoscop 19 martie 2023 – RAC…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 19 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia luată prin surprindere de o declarație de dragoste

ADVERTISING
ADVERTISING