Continuare: Horoscop Mihai Voropchievici. Cum stai cu sănătatea până la sfârșitul lunii februarie 2023, în funcție de zodie

Află cum stai cu sănătatea până la sfârșitul lunii februarie 2023! Mihai Voropchievici oferă sfaturi prețioase pentru fiecare semn zodiacal.

Ne apropiem de a doua jumătate a lunii februarie 2023, iar Mihai Voropchievici, astrolog, vă spune la ce trebuie să vă așteptați de acum înainte la capitolul sănătate, în funcție de zodie!

Horoscop Mihai Voropchievici: cum stai cu sănătatea în februarie 2023

Balanță. Odihniți-vă un pic mai mult. Multe din acțiunile voastre spontane își pot pune amprenta asupra voastră și a celor din jur. Încercați să nu fiți impetuoși dacă la muncă apar mici tensiuni. După data de 22, trebuie să acordați mai multă atenție sănătății. Urmează o perioadă scurtă, dar dificilă, în care nimic din afecțiunile pe care credeți că le aveți nu sunt atât de serioase. Încercați să faceți ceva pentru a avea o stare de bine.

Capricorni, e timpul să vă răsfățați trupul

Scorpion. Sănătatea trebuie monitorizată. Nu faceți schimbări importante în regimul vostru alimentar. Nu faceți schimbări peste noapte, mai ales dacă faceți sport la sală. Alimentați-vă în conformitate cu efortul depus.

Săgetător. Sănătatea e bună, și mai bună în a doua parte a lunii. Sănătatea se îmbunătățește în funcție de compatibilitatea în dragoste. Dacă suferiți în dragoste, s-ar putea să vă afecteze și starea de sănătate.

Capricorn. E timpul să vă răsfățați trupul, să îl apreciați pentru toate serviciile făcute pentru voi. Renunțați la superficialitate. Încercați să nu mai mâncați mult. Căutați să slăbiți. Masați-vă genunchii, coapsele, spatele.

Vărsător. Sănătatea e mai bună decât luna trecută. Atenție la ce visați și la capacitățile extrasenzoriale. Rămâneți cu picioarele pe pământ. Ritmul vieții voastre se va înteți, deci e cazul să acționați cum credeți de cuviință. Nu le faceți celorlalți pe plac, pentru că vă afectează sănătatea.

Pești. Sănătatea se va îmbunătăți după 22 februarie. Masați-vă spatele, genunchii. Odihniți-vă ficatul. Nu mâncați mâncăruri grele și renunțați sucurile care nu sunt benefice. Consumați fructe proaspete sau faceți sucuri naturale, preparați-le în casă.