HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum stai cu sănătatea până la sfârșitul lunii februarie 2023, în funcție de zodie

Află cum stai cu sănătatea până la sfârșitul lunii februarie 2023! Mihai Voropchievici oferă sfaturi prețioase pentru fiecare semn zodiacal.

Ne apropiem de a doua jumătate a lunii februarie 2023, iar Mihai Voropchievici, astrolog, vă spune la ce trebuie să vă așteptați de acum înainte la capitolul sănătate, în funcție de zodie!

Horoscop Mihai Voropchievici: cum stai cu sănătatea în februarie 2023

Berbec. Sănătatea este bună, a fost bună și luna trecută și va fi bună tot restul anului. Acesta e cel mai important anunț pentru voi. Sfatul e să vă masați capul, fața și șoldurile. Dacă aveți vreo cremă pentru articulații și oase, e foarte bine. Evitați teama față de ce vă poate rezerva viitorul.

Previziuni pentru zodia Taur. Ai o stare bună a sănătății, chiar dacă, sporadic, mai apar perioade scurte cu disconfort. Cum vă aranjați și cum vă îmbrăcați are efecte asupra stării voastre de sănătate. Căutați să nu faceți excese alimentare. Tendința voastră e să vă repeziți într-un restaurant unde ați aflat că sunt niște feluri nemaipomenite. Mulțumiți-vă cu ce aveți.

Gemeni. Nu forțați corpul la munci grele. Luați-le progresiv, începeți cu ceva mai greu și apoi terminați-le pe cele mai ușoare. Efortul nu trebuie să fie considerabil, căci starea voastră fizică nu e prea bună. Protejați-vă inima, colonul, vezica urinară și organele genitale. Atenție ce mâncați! Aveți grijă la coloană, încercați să dormiți pe o saltea mai tare pentru o perioadă.

Fecioarelor, evitați stresul și filmele lacrimogene!

Previziuni pentru Rac. Sănătatea e bună și așa va fi tot anul. Sunteți foarte muncitori și aveți nevoie de o sănătate bună. Se vor ameliora simptomele în cazul Racilor care au avut probleme medicale. Împărțiți efortul cu odihna zilnică. Stomacul și pieptul sunt foarte importante pentru voi. Aveți grijă cu mâncatul în fugă.

Leu. Sănătatea este bună până pe data de 22 februarie. O puteți îmbunătăți și mai mult prin sport și o gândire pozitivă. Încercați să vă dozați eforturile.

Fecioară. Până pe data de 22, aveți mare grijă de sănătate. După această dată, lucrurile se schimbă. Emoțiile voastre, care sunt la cote înalte, vă pot afecta inima. Evitați stresul și chiar acele filme care dau prea multe lacrimi, care vă trezesc niște sentimente. Masați-vă pieptul și coastele.

Balanță..

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop Mihai Voropchievici. Cum stai cu sănătatea până la sfârșitul lunii februarie 2023, în funcție de zodie