HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022. O zodie are parte de tensiuni în relație

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022. O zodie are parte de tensiuni în relație. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare nativ.

Neti Sandu anunță reușite financiare și vești bune în plan amoros pentru unele zodii joi, 25 august 2022. Vibrația zilei este 7, iar nativii vor da dovadă de înțelepciune.

Horoscop Neti Sandu: joi, 25 august 2022, pentru fiecare zodie

Fecioară

Faci rost de niște bani, poare chiar de un credit pentru a rezolva niște probleme financiare. Se rezolvă mai multe lucruri și te vei mai liniști.

Balanță

Ai parte de armonie în relația sentimentală și sunt șanse să ajungeți la căsătorie anul viitor. Ai în plan noi proiecte profesionale care îți vor aduce succes și care vor fi apreciate de superiori.

Scorpion

E o perioadă mai tensionată în relația de cuplu, dar lucrurile se vor calma. Primești banii care ți s-au promis, chiar și în tranșe, și îți vei putea achita ce trebuie.

Săgetător

Lucrezi la ceva care să-ți aducă bani și satisfacție profesională și ai parte de susținerea unor oameni. Apare o persoană care vrea să facă parte din viața ta și poate începeți o relație.

Capricorn

Ai putea lucra în mai multe locuri dacă ai suficient timp, iar astfel vei avea mai multe surse financiare. Sunt șanse să primești o recompensă, un bonus salarial, a anunțat Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022, potrivit Știrile Pro TV.

Vărsător

O persoană bine intenționată vrea să te cucerească și ar trebui să-i acorzi mai multă atenție, să nu mai fii distras. Poate cineva vrea să-ți acorde o mână de ajutor pentru a duce o sarcină la bun sfârșit.

Pești

Se poate să te ocupi cu activități care îți fac plăcere și să ai o stare de optimism. Sunt șanse să afli dacă ai primit acceptul pentru un job sau o altă funcție.