HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022. O zodie are parte de tensiuni în relație

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022. O zodie are parte de tensiuni în relație. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare nativ.

Neti Sandu anunță reușite financiare și vești bune în plan amoros pentru unele zodii joi, 25 august 2022. Vibrația zilei este 7, iar nativii vor da dovadă de înțelepciune.

Horoscop Neti Sandu: joi, 25 august 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai multă energie și vei face toate lucrurile pe care ți le-ai propus. Poate intri într-un parteneriat de afaceri care îți va aduce câștiguri suplimentare, dar și relații.

Taur

S-ar putea să iei o decizie majoră, poate te căsătorești, îți vinzi casa și te muți la partenerul de viață. Te implici într-o afacere care îți va aduce sume mari de bani, dar e și multă muncă.

Gemeni

Faci o rezervare într-o stațiune de agrement în weekend unde te odihnești sau mergi la un eveniment. Te ocupi de reparațiile casei, poate angajezi o firmă care să te ajute.

Rac

Ți se propune o funcție care vine cu mai multe responsabilități, dar te vei descurca și vei avea parte de susținere. Te alături unui grup pentru a desfășura o activitate care te va ajuta să te destinzi.

Leu

Există o persoană care își dorește o relație cu tine pe termen lung. Se anunță bani pentru tine, dar și alte câștiguri mai mici.

Fecioară…

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 august 2022. O zodie are parte de tensiuni în relație