STIRI

Ce pedeapsă riscă Dani Mocanu, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a bătut un bărbat. Ar putea face ani grei de închisoare

Ce pedeapsă riscă Dani Mocanu, după ce bătut un bărbat într-o benzinărie. Câți ani de închisoare ar putea face faimosul manelist, care este acum acuzat de tentativă de omor.

Cât timp ar putea petrece Dani Mocanu în spatele gratiilor, după ce a atacat un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Vorbim de ani grei de închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor!

Dani Mocanu ar putea sta ani buni în spatele gratiilor

ADVERTISING

Dani Mocanu este implicat într-un mare scandal în aceste momente, care l-ar putea duce în spatele gratiilor. Faimosul manelist a bătut un bărbat alături de fratele său într-o benzinărie din Pitești.

În bătaia care a fost suprinsă pe camerele de supraveghere apare și Dani Mocanu, dar și fratele accestuia, fiind în total circa șase bărbați care l-au atacat pe un altul în incinta stației de combustibili.

Acum, atât Dani Mocanu cât și fratele său au fost reținuți pentru 24 de ore de oamenii legii, iar acuzația asupra lor s-a transformat din tulburarea ordinii și liniștii publice în tentativă de omor.

Conform legii, pentru această infracțiune foarte gravă, o persoană poate sta în spatele gratiilor până la 20 de ani. Dacă va fi găsit vinovat, și Dani Mocanu va petrece acest timp în spatele gratiilor.

„Tentativa de omor se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate.

Când pentru infracţiunea consumată legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă, iar instanţa s-ar orienta spre aceasta, tentativa se sancţionează cu pedeapsa închisorii de la 10 la 20 de ani”, arată Codul Penal din țara noastră.

ADVERTISING

Dani Mocanu și fratele lui, implicați într-un conflict sângeros

Dani Mocanu și fratele lui au fost parte dintr-o bătaie dintr-o benzinărie, aceștia atacând un om care a avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale.

Din cauza rănilor bărbatului atacat, oamenii legii au schimbat încadrarea faptei la tentativă de omor.

După bătaie, Dani Mocanu și ceilalți agresori au fugit, astfel că polițiștii nu au mai găsit pe nimeni la fața locului după petrecerea infracțiunii.

Ei au plecat din țară, dar au fost reținuți pe aeroport, în București.

”La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală”, au transmis oamenii legii.

SURSA: FANATIK.RO

ADVERTISING