HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Luna Neagră în zodia Fecioară din 3 octombrie! Camelia Pătrășcanu dă semnalul de alarmă!

Luna Neagră (Lilith) se instalează în zodia Fecioară pe 3 octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic.

Luna Neagră se instalează în zodia Fecioară din 3 octombrie 2023. Efectele vor fi destul de serioase, potrivit previziunilor realizate de Camelia Pătrășcanu în exclusivitate.

Luna Neagră în zodia Fecioară, din 3 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu face previziunile

Luna Neagră ne poate aduce pentru nouă luni multe teste în relațiile cu ceilalți, colegi sau șefi de la muncă. E un tranzit important, pentru că ne mai întâlnim cu el peste nouă ani. Tranzitul lui Lilith în Fecioară este în opoziție cu Saturn în acest moment, în luna octombrie, și aduce teste care vor defini următoarele luni.

Luna Neagră poate să aducă un dezgust profesional sau sentimentul că lucrurile nu mai merg în munca noastră. Schimbările ne sunt indicate de Uranus în Taur încă din 2018. Cei care s-au prins să își dezvolte alt hobby, altă pasiune, nu vor fi surprinși de schimbare. Cei care nu s-au prins și au mizat totul pe o singură carte pot avea parte de probleme.

Fecioarele trebuie să își depășească niște complexe, căci se critică prea aspru. Mai mult de atât, chiar se pot pedepsi. Există o puternică tendință în sensul ăsta, au mai avut un astfel de blocaj acum nouă ani, deci în 2014 n-au avut curajul să se manifeste. De data asta trebuie să facă pasul.

Pentru Balanțe, sănătatea e luată în vizor. Apelează mai mult la dietă și fitoterapie sau alte tehnici de regenerare a corpului. În relațiile profesionale, au sentimentul că muncesc singure pe brânci. Trebuie să se adune cu echipa, să selecteze oamenii potriviți cu care să muncească.

Pentru Scorpioni, Luna Neagră în zodia Fecioară poate aduce o perioadă provocatoare. Sentimentul de popularitate, de imagine bună este un pic știrbit. Sunt ceva mai atenți la ce spune lumea despre ei. Aud tot felul de opinii legate de ce fac și cum sunt ei. Le pot fi activate niște nemulțumiri legate de integrarea lor în societate. Pot avea senzația că nu sunt destul de bine înțeleși.

Capricornii nu sunt siguri de viitorul lor

Pentru Săgetători, fenomenul vorbește despre a cântări bine responsabilitățile mari pe care le au de luat sub aripa lor. Parcă ar prefera mai curând să fie pe lângă șefi. Aici poate apărea o problemă, una chiar de morală.

Capricornii au o Lună Neagră în zodia Fecioară cu neclaritate cu privire la viitor. Au multe gânduri și proiecte în cap și nu știu care funcționează. Uneori nu văd drumul, tocmai pentru a se raporta la prezent, la suflet, la conștiință.

Vărsătorilor li se atrage atenția că se bazează foarte mult pe o echipă. Sunt nemulțumiți și ei că nu dau tot ce au mai bun în perioada asta. Le face bine, însă, să lucreze cu o echipă, dar să fie cea potrivită. Se mai dinamizează, se mai mobilizează.

Peștii au o Lună Neagră în zodia Fecioară care anunță o mare exigență față de sine, de fapt, e un test al exigenței. Excesul de exigență nu e decât o biciuire în cazul lor. Dacă n-au o cauză care să merite, nu e tocmai bine să se tortureze singuri.