HOROSCOP & ASTROLOGIE

Luna Neagră în zodia Fecioară din 3 octombrie! Camelia Pătrășcanu dă semnalul de alarmă!

Luna Neagră (Lilith) se instalează în zodia Fecioară pe 3 octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic.

Luna Neagră se instalează în zodia Fecioară din 3 octombrie 2023. Efectele vor fi destul de serioase, potrivit previziunilor realizate de Camelia Pătrășcanu în exclusivitate.

Luna Neagră în zodia Fecioară, din 3 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu face previziunile

ADVERTISING

Luna Neagră ne poate aduce pentru nouă luni multe teste în relațiile cu ceilalți, colegi sau șefi de la muncă. E un tranzit important, pentru că ne mai întâlnim cu el peste nouă ani. Tranzitul lui Lilith în Fecioară este în opoziție cu Saturn în acest moment, în luna octombrie, și aduce teste care vor defini următoarele luni.

Luna Neagră poate să aducă un dezgust profesional sau sentimentul că lucrurile nu mai merg în munca noastră. Schimbările ne sunt indicate de Uranus în Taur încă din 2018. Cei care s-au prins să își dezvolte alt hobby, altă pasiune, nu vor fi surprinși de schimbare. Cei care nu s-au prins și au mizat totul pe o singură carte pot avea parte de probleme.

Pentru Berbeci, pot fi următoarele 9 luni de test mai curând organizatoric, legate de disciplina și rutina muncii. E posibil să simtă că ei trag mai tare decât ceilalți. Nu prea au pe cine să se bazeze, așa că muncesc mai mult singuri. Dacă trec la treabă și nu se plâng, rezultatele pot veni căci au aspecte minunate cu Uranus și Jupiter în zona banilor.

Pentru Tauri, Luna Neagră în zodia Fecioară stimulează ingeniozitatea și creativitatea. Le dă curajul să aibă idei originale, să vină cu propriile lor propuneri și stil de lucru, să aibă curajul să încerce versiunea lor, chiar dacă trendurile le spun că ar trebui să facă lucrurile altfel.

Gemenii au mare nevoie de a-și găsi locul de confort. Sentimentul poate fi de cuib nesigur sau incert sau ambiguu. Unii nu știu exact care e căminul lor, unde să se fixeze. Alții pendulează între un rost în viață și alt rost în viață. Caută cu adevărat cauza situației incerte care s-a creat.

ADVERTISING

Racii se întorc pe băncile școlii

Pentru Raci, Luna Neagră în zodia Fecioară pune în discuții studiile. Au gust pentru învățătură. Este, cumva, un dor de învățat și o lipsă pe care simt nevoia să o compenseze. Ar fi bine să studieze sau să își completeze studiile, căci se vor îndrepta spre ceva ce vor face cu pasiune. Cei care au demersuri care implică acte pot fi confuzi, căci nu înțeleg de ce li se cer o grămadă de hârtii.

Pentru Lei, acest fenomen astrologic vine cu activități care duc la bani. Pot avea un sentiment amar că tot ce au încercat până acum nu mai merge. Pot simți că sunt într-un moment de gol sau de oboseală.

Fecioarele…

Citeste continuarea Zodiilor din Luna Neagră în zodia Fecioară din 3 octombrie! Camelia Pătrășcanu dă semnalul de alarmă!

ADVERTISING
ADVERTISING