HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Sfatul zilei de marți, 30 august 2022. Nativul Balanță are noroc la bani

Sfatul zilei de marți, 30 august 2022, vine cu aspecte frumoase în sectorul sentimental, dar și cu vești bune în domeniul financiar. Ce nativi primesc bani.

Persoanele născute în zodia Fecioară o duc excelent din punct de vedere amoros. Acești nativi au o relație extraordinară cu partenerul de viață. La polul opus, Scorpionul are discuții aprinse cu jumătatea sa.

Așa arată sfatul zilei de marți, 30 august 2022, pentru toate zodiile

Fecioară

Dragostea plutește în aer. Te gândești tot mai serios la planurile de viitor cu persoana iubită, poate ajungeți curând la altar.

Balanță

Norocul este de partea ta, mai ales în plan financiar. Vin bani din mai multe surse și ai suficienți pentru o vacanță binemeritată.

Scorpion

Pot apărea discuții cu jumătatea ta. E bine să nu te enervezi și să încerci să lămurești lucrurile cât se poate de clar și simplu.

Săgetător

Spune tot ce gândești, nu te mai ascunde după deget. Astrele te îndeamnă să fii sincer cu propria persoană și apoi cu ceilalți.

Capricorn

Relația de dragoste merge ca pe roate și se rezolvă din zbor foarte multe lucruri. Poți să spui că ești cu adevărat norocos.

Vărsător

Analizează-ți foarte bine viața și pune pe listă aspectele care trebuie neapărat schimbate și care nu mai suportă nicio amânare.

Pești

Greșești în continuare, fără să-ți asumi acest lucru. Ai grijă că ulciorul nu merge de multe ori la apă și vei plăti la un moment dat.