HOROSCOP & ASTROLOGIE

Sfatul zilei de marți, 30 august 2022. Nativul Balanță are noroc la bani

Sfatul zilei de marți, 30 august 2022, vine cu aspecte frumoase în sectorul sentimental, dar și cu vești bune în domeniul financiar. Ce nativi primesc bani.

Persoanele născute în zodia Fecioară o duc excelent din punct de vedere amoros. Acești nativi au o relație extraordinară cu partenerul de viață. La polul opus, Scorpionul are discuții aprinse cu jumătatea sa.

Așa arată sfatul zilei de marți, 30 august 2022, pentru toate zodiile

Berbec

ADVERTISING

Primești atenționări legate de sănătate. Este o zi numai bună pentru a merge la medic și pentru a face analizele necesare dacă te supără ceva.

Taur

Scapă de persoanele care te trag în jos și care nu te apreciază la adevărata ta valoare. Ar fi momentul să te gândești mai mult la tine.

Gemeni

Încerci foarte mult să controlezi lucrurile și oamenii cu care interacționezi, dar nu faci decât să-ți consumi energia inutil.

Rac

Se anunță o zi care te consumă din punct de vedere emoțional. Treci de la o extremă la alta foarte ușor și asta te afectează pe termen lung.

Leu

A venit ziua în care trebuie să faci lucrurile ca la carte. Nu mai merge cu jumătăți de măsură, ar fi momentul să înveți această lecție.

ADVERTISING

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Sfatul zilei de marți, 30 august 2022. Nativul Balanță are noroc la bani

ADVERTISING
ADVERTISING